Padalīšos savā pieredzē par Veselības centra 4 dermatologiem, konkrēti par vienu dermatoloģi.
Tātad pirms 3 gadiem man sākās problēmas ar ādu, roku locītavās, uz delnas un vēlāk jau arī uz sejas parādījās tādi sarkani, niezoši pleķi, kas palika arvien lielāki. Nu ko, pieteicos vizītē VC4 pie dermatoloģes L. Kapteines. Aizbraucu, paskatījās uz mani, kaut ko pajautāja un pateica, ka man ir iedzimts atopiskais dermatīts un izrakstīja man hormonālās ziedes un krēmus. Tajā pašā dienā uztaisīja kaut kādas mistiskās analīzes no kurām tolka nebija nekāda. Pati vizīte man izmaksāja 40ls + analīzes un medikamenti - kopā 200ls. Nu labi, zieķēju tās smēres, sākumā kaut ko nedaudz palīdzēja, noņēma niezi, vēlāk, kad atkal sākās alerģijas uzliesmojums palika vēl sliktāk. Tās smēres burtiski sāka dedzināt ādu, tā ka pilnīgi līdz asarām. Pēc aptuveni gada man bija tāds alerģijas uzliesmojums, ka viss ķermenis jau bija vienos sarkanos izsitumos, galva nežēlīgi niezēja, mati krita pa šķipsnām laukā, šausmās skatījos uz sevi spogulī. Biju totālā izmisumā, nezināju ko darīt. Paveicās, ka atradās laba dermatoloģe, ielika mani slimnīcā pie sistēmas, uztaisīja analīzes, izrakstīja tabletes, kas man patiešām arī palīdzēja, atkopos un pēc nedēļas jau viss bija normāli. Pēc tam arī atklāja no kā man ir alerģija. Tagad vairs tādi alerģijas uzliesmojumi nav bijuši.
Otrreiz vairs noteikti neietu uz VC4. Neiesaku arī citiem doties pie šīs dermatoloģes - L. Kapteines, ja vien ir vēlme kārtīgi patukšot maciņu. Varbūt man vienkārši nepaveicās ar konkrēto "speciālisti", nezinu, bet man ir slikta pieredze ar VC4 dermatologiem.