Krāsa, vk.com ir aplikācija, 1x online esot dziesmu ielādēji, tad arī offline var klausīties. Bet tas nozīmētu reģistrāciju pašā soc. saitā, turklāt, ne visas, visas dziesmas viņiem ir.
Es nepateikšu konkrētu aplikāciju, man vecajā telefonā bija. Es google play vnk ierakstīju download music vai tml un tad jau izleks ne viena vien aplikācija ;D
Izlīdu ārā sagrābt no rudens palikušās lapas zem kokiem pie mājas un izdomāju, ka vajag kaut ko sastādīt pie mājas. Vienīgi jāizdomā kaut kāds bomzīgi pieklājīgs variants kā to stādīšanu noformēt, jo negribas kaut kā pārāk afišēt, ka mājā dzīvo normāli cilvēki :-D Rajons tomēr tāds šaubīgs :-D
Es domāju varbūt vecās labās riepas. Tik tās riepas varbūt pārkrāsot. Māja ir no gaišiem ķieģeliem un domāju tad varbūt tās riepas arī nokrāsot, man kā reiz palikuši pāris krāsu bunduļi vēl... Tad tur iestādīt kādas puslīdz kuplas/nokarenas puķes un būtu tīri neko laikam. Bija doma no lieliem akmeņiem sākumā, bet te garāmejot cilvēki staidzina suņus nereti un arī kāds alkāns nereti piebradā "zālāju" :-D Riepas tādā ziņā drošāks variants... un noteikti nerosina domas apzagt māju, kurā dobes no riepām pie mājas :-D