Pēc 6 gadu attiecību izbeigšanas bija kaut kāds fenomens, ka sāka praktiski uzreiz ļooti daudz pievērst uzmanību pretējā dzimuma pārstāvji.
Es biju ar uzstādījumu, ka vēlos pabaudīt brīvās meitenes statusu, bet tas neizdevās, pēc aptuveni pusotra mēneša parādījās jaunas attiecības. Kad izšķīros nebiju noslēgta, jo iekšēji biju nobriedusi lēmumam un līdz galam izdzīvoju attiecību noslēguma posmu esot vēl attiecībās.
Man neienāca prātā domāt ko citi par to padomās...bet jāatzīst, bija komentāri par to, ka tik ātri ir vietā cits. Pati vērtēju tā, ka tas nebija tāpēc, ka iepriekšējais cilvēks nebija svarīgs. Bija ļoti, ļoti svarīgs, vienkārši attiecību beigas bija tādas, kādas tās bija - izdzīvotas līdz galam.
Diemžēl šīs jaunās attiecības neilga pat gadu. Tagad šobrīd uzmanības nav tik daudz kā iepriekš, bet esmu ar to apmierināta, jo...attiecības tika pārrautas tik pēkšņi un negaidīti, ka es nespētu iesaistīties jebkādās citās attiecībās. Un to galīgi nevēlos.
Tā kā personīgā pieredze rāda, ka tas nav atkarīgs (vismaz man) cik otrs bija svarīgs vai cik ilgas bija attiecības, bet gan no attiecību beigu posma.