Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Kolēģis

Reitings 202
Reģ: 14.06.2013
Tās labās smaržošanas diskusijas iespaidā ienāca prātā viens kolēģis- ļoti smaržīgs kolēģis.
Tas cilvēks smaržojas tā, ka elpa krīt ciet. Ienākot darba vietas vestibilā, ja viņš tajā dienā strādā, jau ir jūtamas viņa smaržas, nemaz nerunājot par atrašanos vienā telpā.
Neteikšu, ka smaržas būtu sliktas, svaigas, ar nelielu muskusa noti, taču ne tādos apmēros.
Man personīgi pietiek ar pāris minūtēm, lai jau acis asarotu. (t)
Viņam neilgu laiciņu atpakaļ bija dzimšanas diena, mani un vēl pāris kolēģus uzaicināja uz svinībām pie sevis mājās, kurās dzīvo viņš un sieva.
Māja, nu, reāli visa smaržo pēc tām smaržām, tikpar piesātināti un intensīvi.
Nesaprotu, kā cilvēki var tā padzīvot.
Es personīgi uzpūšu pa vienam smaržu pūtienam aiz auss un miers, visu dienu smaržīgi un labi, bet, nu, ne jau litriem liet virsū.
Padalieties, varbūt jums arī nācies ar tādiem tipiņiem saskarties. :-D
13.03.2017 12:14 |

Reitings 3533
Reģ: 27.01.2014
Man patīk, ja cilvēku iesmaržojas, bet ne pārsmaržojas :-| itseviški vasarā, kad karsts..:-|
Ja kolēģi intensīvi smaržotos, turētu vaļā logu vai dotu netīšus mājienus
13.03.2017 12:19 |

Reitings 2861
Reģ: 11.10.2014
man vienreiz bija kolēģis, kas briesmīgi smirdēja. nu tiešām briesmīgi, tur bija kaut kādas veselības problēmas džekam.
pārsmaržojušos cilvēkus nenākas bieži sastapt, esmu ievērojusi, ka latviešu vidū vispār reti kurš vīrietis lieto smaržas/tualetes ūdeni ikdienā un man žēl, jo vīriešu smaržas šķiet ļoti skaistas un seksīgas.
13.03.2017 12:21 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
Pasaki viņam . Viņš pats neapzinās,ka viņa smaržas ir pārāk spēcīgas, traucē kādam . Uzskatu ,ka darbā nav obligāti jāsmaržojas un ar tādām smaržām ,kuras traucē citiem un pat acis asaro- ja tādas neitrālas, neuzbāzīgas, tad vēl var.
13.03.2017 12:26 |

Reitings 202
Reģ: 14.06.2013
Es jau paciest varu, bet es nesaprotu, ko par to saka viņa sieva.:-D
Nu, nopietni, es vīram/draugam neļautu šitā piegāzties.
13.03.2017 12:33 |

10 gadi
Reitings 659
Reģ: 10.03.2012
Māja, nu, reāli visa smaržo pēc tām smaržām, tikpar piesātināti un intensīvi.
Nesaprotu, kā cilvēki var tā padzīvot

Ticu, ka viņa sieva smaržo vēl briesmīgāk, jo uzpūš vēl papildus savas smaržas.
Ja viņu dzīvesvietā tāds aromāts, tad visas drēbes, lietas ar to ir tā savilkušās, ka ārā nedabūs. Viņš un viņa sieva to droši vien nejūt, tāpēc var būt, ka viņš tikai vienu to nevainīgo smaržu pūtienu uzpūš un domā, ka viss ir forši, jo neapzinās, ka aromāts jau savilcies tāpat. :-)
13.03.2017 12:35 |

10 gadi
Reitings 659
Reģ: 10.03.2012
Bija viens kolēģis, kas ģērbtuvēs tā sapūtās ar dezīti un smaržām, ka tur garāmejot elpa sitās ciet. Un bieži vien pārējās kolēģu virsjakas savilkās ar viņa aromātu. Viņam pašam tas aromāts smuki pieķērās un nebija tā, ka viņam blakusstāvot, slikti paliek. Bet, ja godīgi, tad labāk tā, nekā smirdošam staigāt apkārt, jo pirms tam šis puisis trakoti nelabi oda pēc sviedriem, to, blakusstāvot, viņam garāmejot, gan ļoti labi varēja just. No viena grāvja otrā. :-D
13.03.2017 12:40 |

Reitings 166
Reģ: 05.04.2010
Manā darba vidē pavisam nesen uzradās puisis ar ļoooti izteiktām smaržām. Pirmās divas dienas klusējām, trešajā vairs paelpot nespējām, tāpēc aizrādījām viņam. Viņš teica, ka pats nemaz nejūt (noteikti pieradis). Vienojāmies, ka darba vietā nelietos tik intensīvi smaržas - un reāli ir labāk :) pat pastrādāt atkal ir iespējams :)
13.03.2017 13:40 |

Reitings 3127
Reģ: 02.06.2016
Ir viena tāda pazīstama sieviete, kā noiet garām, vēl pēc pus stundas var just, kur ir gājusi. :D
14.03.2017 15:42 |

Reitings 2995
Reģ: 22.06.2016
Mans ex arī tā smaržojās, ka pāris reizres par to pat sakasījāmies. Nevarēju mašīnā no rīta pabraukt, jo elpot nebija ko :-D
14.03.2017 15:44 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits