Sveiki.
Esmu nokļuvusi nelāgā situācijā. Tikko esmu izrakstīta no slimnīcas. Mans ārstējošais dakteri, kurš mani operēja, bija ļoti jauns, skaists vīrietis, 32-35 gadi. Jau pašā pirmajā dienā viņš man ļoti iepatikās, pievērsu uzmanību rokai, un gredzenu nepamanīju.
2 nedēļas gulēju slimnīcā, katru dienu tikos ar dakteri. Viņš bija ļoti gādīgs, visu laiku smaidīja, jokoja. Katru dienu apvaicājās, kā es jūtos. Ar katru dienu viņš man iepatikās arvien vairāk, katru reizi gatavojos, pirms viņš atnāk, reizēm pat paflirtēju. Diemžēl ārsta ētika aizliedz jebkādas attiecības starp pacientu un dakteri, tāpēc es biju gatava izrakstīšanas dienā dot mājienu, ka esmu brīva. Pa šīm 2 nedēļām es tik ļoti pieķēros savam dakterim, ka tikai par viņu vien domāju.
Pienāca izrakstīšanas diena, un viņš ienāca palātā, lai iedotu man dokumentus uz parakstīšanu. Tikai tanī brīdī es pamanīju viņam gredzenu uz pirksta !!! Es biju pārliecināta, ka viņš ir brīvs, es jau biju tā sacerējusies, katru dienu tik par viņu domāju, aizmigu un pamodos tikai ar domām par viņu, bet viņš izrādījās precēts !!
Man pēc tam sākās histērija, es 2 stundas noraudāju palātā. Pēc tam atbraucu mājās un turpināju raudāt visu dienu. Sirds ļoti sāp, jo es saprotu, ka nekad nekas mums nesanāks, tas ir tik sāpīgi !!!
Pēc 2 mēnešiem man viņam ir jāatrādās. Nezinu, ko darīt, lūdzu, iesakiet, kā rīkoties, jo es sev vietu neatrodu, visu laiku raudu.