RobertaB, parunā ar vadību, lai noorganizē mikreni. Mums birojā ēd ļoti daudzi. Protams, ka mikrenē sildīts ēdiens nav pašas labākās pusdienas, bet ļoti bieži darbinieki strādā ļoti daudz un nav laika iet kaut kur ēst vai arī grib ietaupīt un ņem līdz mājās gatavotu maltīti - bez mikrenes nu nekādi...
Es reizēm ņemu līdzi, jo īpaši, ja eju uz darbu apslimusli vai ārā dranķīgs laiks un zinu, ka negribēšu nekur ārā iet. Speciāli gan necenšos gatavot (ja nu vienīgi ātros salātus), bet, ja kaut ko gardu vakarā pagatavoju, tad atlieku nākamās dienas pusdienām darbā. Man nav žēl tērēt naudu pusdienām, bet tā kā strādāju esošajā vietā jau vairāk kā 5 gadus, tad visas apārtnes vietas jau zināmas un apnikušas un reizēm labāk ir paņemt līdzi to, kas man tiešām garšos.