feik dzimumzīmīte

Reitings 724
Reģ: 29.10.2016
Čau meitenes, varbūt kāda zinās, kur es varētu ietetovēt dzimumzīmīti uz sejas?
Apnicis katru dienu ar zīmuli tur viņu ķēpāt, gribu lai ir pa īstam, pie kā man jāvēršas, pie tiem, kuri taisa permanentās uzacis utt. Jeb tetovēšanas salonā labāk?
Varbūt kāds ir taisījusi un varēs pateikt cenu un kur to darīja :-)
02.03.2017 11:34 |

Reitings 127
Reģ: 18.11.2016
Jūs visas esat atsaldētas?:-D:-D
Khkh nerunā par jūsu muguras , kāju, roku utt tetovējumiem! Bet par SEJU! Tak iemācaties lasīt, nevis bārstat savas pārgudrības izlasot katru otro rindiņu! Viņa runā pilnīgu taisnību par tetovējumiem uz SEJAS!! Un viņa saka, ka uz SEJAS mainīsies krāsa, nevis uz muguras :-D Viens tiešām gudrs cilvēks, kas mācās un zin kaut ko, bet jūs visas jau nu esat visgudrākās!:-D
02.03.2017 21:16 |

Reitings 4113
Reģ: 14.11.2012
Zinas tante, un kas tu esi, un kādi tev ir sertifikàti, vai zināšanas kosmetoloģijā, lai no zila gaisa kaut ko apšaubītu? :D Man tev nav nekas jāpierāda un klientus šeit nemeklēju!
02.03.2017 21:44 |

Reitings 1588
Reģ: 09.06.2015
arī nesaprotu, sejas āda tak atšķiras no pārējās ādas! Sejas āda ir vairāk pakļauta dažādām iedarbībām - gan saulei, gan kosmētikai utt. Tā pat arī lielai daļai cilvēku ir taukaina sejas āda, kas negatīvi ietekmē pigmenta noturību.
02.03.2017 21:45 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits