Jo vairak Tu viņai uzbāzīsies, jo vairāk tieši atstumsi. Ļauj viņai paelpot, izbaudīt brīvību, tikai ar viņa spēs saprast, vai vēlas ar tevi būt vai nē. Uzturi kontaktu, bet ne uzbāzīgu.
No pašas pieredzes - vairākus gadus atpakaļ izšķīrāmies ar draugu jo ļoti daudz strīdējāmies, viņš bija iniciators. Kādas 2 nedēļas likās, ka nomiršu, praktiski neēdu, visu laiku raudāju, pat darbā. Pēc tam sāku lēnam atgūties un nosolījos sev vairs tā nepārdzīvot, jo tas neko nemainīja, viņš bija izlēmis. Sāku pavadīt vairāk laika ārpus mājas, devis izklaidēties, iepazinos ar daudz jauniem cilvēkiem un sapratu, ka man tas sāk patikt. Kamēr es vijušies teririzēju ar savām sms, tikmēr viņš vairāk no manis attālinājās, bet tad es to visu pārtraucu darīt. Pēc tam viņš bija tas, kurš reizi nedēļā man pazvanīja vai uzrakstīja lai apvaicātos kā man iet. Kādas divas reizes trīs mēnešu laikā pat satikāmies, lai vienkārši tāpat parunātos. Es vārdu - mēs, vairs nepieminēju ne reizi, viņš redzēja, ka man iet labi. Tā nu mēs četrus mēnešus uzturējām draudzīgu kontaktu, bet es pirmā ne reizi vairs ziņu nepadevu. Un tad vienu dienu viņš atzinās, ka sapratis, ka bez manis tomēr nevar. Nu ju es biju tā, kura domāja, vai to vajag. Mocīju viņu kādas divas nedēļas un nevarēju izlemt, bet satikāmies arvien biežāk.
Tas ko es gribu pateikt - nevajag viņai uzbāzties, ļauj viņai padzīvot bez Tevis un iespējams ar laiku viņa pati gribēs atgriezties.