Taisu darbus skolai, šķiet, ka drīz būšu pabeigusi parādus, vēl tik jāiet runāt ar pasniedzēju. Būtu daudz ērtāk, ka kaķi nelēkātu visam pa vidu un necenstos nogaršot krāsas. :D Ko citas dara?
es nevaru aizmigt un esmu pazaudejusi apetiti kaut kads melanholiskais drumais bridis uznacis. Nezinu kaa tam tikt paari patlaban ,jo taada sajuta jau visu nedeelu ir.
Jaaa itkaa! Vienkarsi sapratu ka man te nepatik un te cilveki nav tik draudzigi kaa citur + ari laikapstaki ir kaadi ir un vienkaarsi te man isti gandriz neviena tuva nav tikai maasa un kakis, Ilgojos pec sava viriesa takaa ir taada kaa depresija un ari apetite pazudusi,bet censos kaut ko ieknaabaat
Sit pieci. Kad es atlidoju no Norvēģijas, arī nevarēju atiet. Pirmajā vakarā sēdēju un raudāju, kā grbējās atpakaļ. Tagad jau ir ok. Esmu atgriezusies ritmā. Savas darīšanas un tik ļoti par to nedomāju. Drīz jau atkal prom. :-)
Wendy, es atlidoju no Portlandas, un taas ir 10h atskiriba es nevareeju lidz sim normali attiet uz LV laikaa tagad vienkaarsi depresija iestsajusies ,bet respektivi pat paraudaatr nevaru vienkaarsi tuksums kaa taads:(
Ja ir būts citā vidē, citā valstī, ar sev svarīgiem cilvēkiem, tad nav nozīmes cik tālu tas ir. Tapat ir grūti, ja viss tas jaatstāj. Netaisos te izklāstīt detaļas par savu dzīvi, bet emocijas bija līdzīgas.
Jaa wendy tur taa lieta taapec man tagad uznaacis taads kaa depresivais moments vnk nespeeju isti ne est neko jau skatamies naakamas biletes bet taa sajuuta ka neesi kopaa ar miloto cilveeku izsit no lidzsavaa:(
O, tu jau atpakalj? Kaut kà likàs, ka tu uz dZīvošanu brauc prom, ne tikai paciemoties. Es nezinu, ja man bútu jàatgriežas LV ziemà, man arī būtu depresija
Miass taka es ar labprat uz dzivosanu,bet nu celoju tim caur esta..bet tagad man tadas nepervaramas skumjas utt gribu but vvinam lidzas es neko taadu neesmu izjutisi un man riebjas ka neesmu blakaam, jo vins bija lootim labs pret mani gan brokastis gultaa utt...saprataamaies no pusvaarda vnk lv atgriedoties taada deprejsija nemot veeraa cik draudigi cilveeeki it ur un seitn eh nesalidzinaat
La La Land arī nebūs man. Gribu redzēt best documentary nomināciju "I am not your negro". Vispār labprāt skatos dokumentālās. Un arī laikam "Fences", kurā Viola Davis sņēma oskaru kā best supporting actress.