Par FB piekrītu. Vienas reklāmas. Es katru reizi bloķēju katru reklāmu, ko ieraugu Saprotu, kdiemzel visas nevar bloket. Usakova reklamu nevar un to dieetu stokholma vai ka vinu? Pat Bez tabu vai kur radija ka izkrapj naudu tam kas uzkeras. Zb jau ari draugos nelauj bloket
Mani nemulsina cilvēku iešana cauri , mani ir viena dīvaina īpašība , man nepatīk ,ja zinu ka kāds bez manas ziņas var lūrēt manas mantas.ari fakts. tacu es ka ilgi milu gulet mani tracinatu ja kas vazatos...vai ciemini..ka kolhozaa un par manu naudu!
diemzel visas nevar bloket. Usakova reklamu nevar un to dieetu stokholma vai ka vinu?
Caurstaigājamajās istabas liela problēma arī ir tā, ka pazūd sava privātā telpa...tiesi ta! Ka tada staciajs uzgaidama telpa fui. Mani zinu ka kaitinatu loti loti..
Neesmu FB nekad neredzējusi nevienu no šīm reklāmām. Vismaz ne manā lentē.nu man darbs bijis tads ka pazistu ari privati un labi dazus politikus, doma tapec? Bet sie ne acui gala Nilu necies:-D:-D:-D:-D:-D un ta dieta...murgs kaut kads..:-D:-D:-D:-D
nu man darbs bijis tads ka pazistu ari privati un labi dazus politikus, doma tapec? Bet sie ne acui gala Nilu necies un ta dieta...murgs kaut kads..
Nu nez, es vēl tajos FB iestatījos katru otro, trešo dienu dzēšu savas intereses, ko FB pats man automātiski uzstāda un pēc kurām izvēlas, kādas reklāmas man rādīt. Dažreiz pašai sāk šķist, ka man ir kaut kādi psihiski traucējuminu notievesana tos ne, mos kada tieve un iesaka. Es vairs nepieversu uzmanibu. Tacu driz Domes velesanas...to jau tagadai ka var manit! Oj dzest apnika...slinkums. BARMENIS ATVALINAJUMA DZER! Nu ok,. mazliet....(l)(l)(l)(l)(l)(l)(l)(l)(l)
Varbūt Tev arī kaut kur interesēs parādās politika vai Rīga, vai notievēšana.