Čau, čau! Man pļāpīgs garastāvoklis :) esmu atbraukusi mājās, bet nu rekordātri te visi sastrīdējāmies, tāpēc katrs sēž savā dzīvokļa stūrī :D Piektdienas atpūta. Darīt neko negribas, jo rīt jau 9 frizieris. Laikam būs jāiet gulēt :D
Es šodien visu dienu norukāju, kaut gan bija domāts, ka paņemšu brīvu, jo arī vakar visu dienu norukāju tieši šim nolūkam! Tagad sērfoju internetā, dzeru vīnu un domāju varbūt kādu filmu paskatīties...
Kebabs arī ir dabīgs... gaļiņa no dzīvnieciņiem, majonēze no oliņām, mērcīte no pipariņiem, maizīte no graudiņiem. Tā kā tavs ievārījums vispār ir vēl svaigs :-D minci, good luck tev ar dzīvokli :-D nu, protams, skatoties kādās cenās
šoko, es šovakar jau ievīnoju par tevi. Un vakar arī. Šodien vienkārši turpinu vīnot :-D rīt man mājās baņas vakars, tad drošvien atkal turpināšu vīnot
Labs vakars! :) Šodien necerēti agri tiku prom no darba, paspēju i diendusu pagulēt, i palaiskoties :) Pieķēros kursa darbam, nemanot paskrēja 2 stundas, bet kad iedomājos, ka drīz vien jāsāk ar bakalaura darbu kkas darīt, ehhhh :D
dr567309, ja tu runā par to Andri, kurš visu laiku FB grupās liek to savu dzīvokli, kuram tapešu vietās plakāti vai to otru, kas meklē sievieti, lai kopā īrētu istabu par 100 eur, NO SENK JU VERI MAČ! :D Apple, mīļš paldies! :)
Es ar grēkoju.(s) sacepu vīram pankūkas. Beigās pati arī divas noēdu. Ar zemeņu zapti(l) Tiiik gardi! Skatos "Sniega suņus". Rìt palieku veca:-D es pat neesmu izdomājusi,ko galdā likšu...Bet ìsti neko daudz nevajadzēs. Tīri simboliski.(s)