Meitenes Jums arī zvanas no bites un piedāvā dāvanā dabūt planšeti un internetu pa14 €mēnesī? Man vakar zvanīja un piedāvāja ,protams atteicu. Bet kaitina tas,ka kādu mēnesi atpakaļ ar zvanīja un piedāvāja to pašu,es protams ar pateicu,ka neinteresē šis piedāvājums,bet te vakar atkal:-D. (t)
Man kaut kad zvanīja, atteicu, bet tikai tāpēc, ka draugs piekrita tādam pašam piedāvājumam, tikai tad laikam bija 17 EUR, tad nu domāju, kam mums divas planšetes :D
Jap, man ar zvanīja pirms kāda ilgāk laika.. un nesen atkal. Bet kā pateicu, ka man jau šo piedāvāja vienreiz un patiešām nav aktuāli, tā pieklājīgi atvainojās un atsveicinājās.
Mele kad man zvanīja un piedāvāja, tad teica, ka varu piedāvāt arī saviem radiem/draugiem, kam būtu nepieciešams. Varbūt ir kāds tuvāks cilvēks, kuram piedāvāja un atteicās?
Zvanīja, bet sen. Pirms kādiem 2-3 mēnešiem. Savu tekstu sāka, ka viņš mani aizkavēs uz divām minūtēm. Atbildēju, ka aiziet! Laiks ir sācies. No piedāvājuma atteicos, jo man jau ir planšete. Pie tam no Bites :D Un pie 2 min. Pateicu :" Tavs laiks ir beidzies. Paldies. Visu labu" un noliku :D Vairs man nezvana :D
Man kolega ja zvana cits operators...vinai ir LMT azvana tele2 vina sak sarunu ar labdien te lmt ko jums varam piedavat...:-D:-D:-D tas pats bija ar biti zizniet, visi met aiz soka nost klausuli un vairs nezvanas:-D