Es vispār par ko līdzīgu esmu aizdomājusies, mammas draudzenei kādu laiku atpakaļ nomira vīrs negaidīti, bija kopā no jaunības dienām, cik zinu, attiecībās bija gājis traki...nu visādi, kā pa kalniem, arī kāda krāpšana no abām pusēm bijusi, bet mūžu kopā nodzīvoja vienalga. Viņas runa vīra bērēs man liekas aizkustināja ne vienu vien un arī man lika mazliet aizdomāties, par spīti visam viņa viņu mīlēja no sākuma līdz beigām, vārdus gan neatceros bet runāja par to ka viņš bija viņas dvēseles radinieks, viņas īstais, cik ļoti viņa viņu mīlēja, tas viss kā viņa runāja tiešām aizkustināja.
Dažreiz man liekas, ka man un manam vīram būs tāpat, lai kā ietu, mēs vienmēr būsim kopā, ne tāpēc ka tā ir ērti vai izdevīgi bet tādēļ, ka tā saikne šķiet mūžīga un nepārraujama, mīlestība kas turpināsies līdz kapa malai. Es nezinu kāda būs mūsu dzīve pēc gadiem, kur mēs būsim, kādas būs mūsu attiecības, bet mēs būsim kopā, lai cik traki neietu.
Bet ticu arī tiešām laimīgai laulībai mūža garumā, jo tieši tāda ir maniem vecākiem un arī tas ir retums, es to apzinos.