Laulībā nodzīvot 20+ gadus! Attiecību modelis.

Reitings 21
Reģ: 11.12.2016
Sveikas! :-)
Nolēmu painteresēties citu cilvēku viedokļus. Aiz gara laika izdomāju pašķirstīt cosmo žurnālus, jo man viņi ir diezgan daudz!
Izlasīju diezgan prātam neaptveramu attiecību modeli.
Žurnālos tiek piedāvāts tāds attiecību modelis: nav jāķer kreņķis, ja tavs vīrietis domā par savu bijušo. Vīrieša dzīves laikā ir vairākas īstās sievietes, šobrīd viņa īstā ir tā, ar kuru viņš ir kopā. Vidējais laulības ilgums ir 5 gadi. Vīrieši nav monogāmi un nav īstās sievietes ar kuru viņš būtu gatavs pavadīt visu dzīvi.
Tas man uzdzen šermuļus. Zem tā vēl ir komentārs: nevajag par to uztraukties. Kur paliek īstā mīlestība mūsdienās? Cilvēki paliek mazāk, kuri laulībā var nodzīvot 20+ gadus. Mani vecvecāki laulībā nodzīvoja 40 gadus un vecumdienās vēl gāja rociņās.
Varbūt dzīvoju joprojām pasaku valstībā, ka neatbalstu šādu dzīves modeli ? Kāds ir Jūsu viedoklis?
23.02.2017 18:49 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Ļaunāk, ja sāk komentēt no malas.

Attiecības ir kā rets dārgakmens, tas ir jāglabā, slepenā seifā. Jo mazāk kaut ko par tām zinās citi, jo mazāk būs info FB, IG un citur, jo pasargātākas tās būs.
Lielāko daļu no publiskās informācijas cilvēki izmanto lai aprunātu, baumotu, skaustu un uzspiestu savu viedokli.
13.07.2018 13:59 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Attiecības ir kā rets dārgakmens, tas ir jāglabā, slepenā seifā. Jo mazāk kaut ko par tām zinās citi, jo mazāk būs info FB, IG un citur, jo pasargātākas tās būs.

nepiekrītu. Tu gribi teikt, ka tie, kas IG neliek savas bildes nešķiras? :D Un jo spēcīgāks būsi, jo nekādas herņas no interneta vai citu skaudīgās acis, domas to neietekmēs. Vieglāk visu novelt uz interenetu :D
16.07.2018 12:56 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
nepiekrītu. Tu gribi teikt, ka tie, kas IG neliek savas bildes nešķiras? Un jo spēcīgāks būsi, jo nekādas herņas no interneta vai citu skaudīgās acis, domas to neietekmēs. Vieglāk visu novelt uz interenetu

Kad attiecībās viss ir ok, galīgi neprasās neko rādīt vai publicēt galerijas soc. saitos.
Visi FB, IG ir kā sacensības kurš ātrāk un vairāk paspēs parādīt sevi.
Šī masveida, kolektīvā ņemšanās pa saitiem, parāda ka tā ir atkarība un ka dzīvē kaut kā trūkst, vai attiecību, vai piepildījuma, vai uzmanības.
Ja cilvēks ir pašpietiekams un apmierināts ar dzīvi, nemaz neprasās pa turieni ņemties.
16.07.2018 17:29 |

Reitings 948
Reģ: 18.06.2018
Kad attiecībās viss ir ok, galīgi neprasās neko rādīt vai publicēt galerijas soc. saitos.]

Piekrītu. Tās n-tās bildes ar it kā laimīgiem pārīšiem liek paskatīties uz šo pārīti ar aizdomīgumu, un ja vēl paši savas bildes komentē no sērijas "ak, mans mīļais" vai "mana mīļā sieviete/sieva", tad tas jau liekas jocīgi - vai tad viens otram to nevar pateikt klātienē?
16.07.2018 17:47 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits