Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Attiecību progress

Reitings 145
Reģ: 21.09.2015
Es saprotu, ka katras attieciibas attiistaas savadaak.
Tachu , man saak nepatikt fakts , ka mes jau esam kopaa 5 meeneshus, vinjsh ir saticis manus tuvaakos draugus pat vairaakas reizes , kameer vinjsh mani nekur nav panjeemis liidzi.
Tagad vinjam tuvojaas dzimshanas diena un kad es pajautaaju kaadi vinjam plaani svineet utt , vinja atbilde bija sekojosha :
Pasvineet ar mani, tad vinjam ir vakarinjas ar gjimeni , tad atseviskja balliite ar draugiem un vel atseviskji ar darba koleegjiem.
Taapat ir ar kaazaam, labs draugs precas Maijaa un vinjsh man pat nav piedaavaajis iet liidzi kaa +1 .
Man vienkaarshi saak kaitinaat tas, ka es netieku nekur iekljauta.
Vismaz 3x meenesii vinjsh iet uz balliiteem , baariem ar draugiem un tur, protams, ir arii draugu lokaa daudz meitenes kuras visticamaak domaa ka vinjsh ir briivs puisis jo diezvai vinjsh iet apkaart randomaa staastiidams ka vinjam ir draudzene.
Mees tiekamies vismaz triis reizes nedeeljaa , liekas ka es vinju paziistu jau muuzhiibu.
Es domaaju pacelt sho teemu driiz , gribu lai vinjsh zin kaa es juutos.
Protams, sociaalajos tiiklos vinjsh ne reizes nav neko ielicis ar mums kopaa, kaa arii nav pateicis ka miil mani - ne tuvu tam. Varbut vienkaarshi '' he is just not that into me'' un man jaamet vinjsh pie malas. :-)
Vai jums tas liekaas absoluuti normaali un juus kluseetu un neko neteiktu ?
21.02.2017 17:58 |

Reitings 2995
Reģ: 22.06.2016
Hmmm, nu man izklausās pēc tā, ka viņš īsti tevi vēl neuztver kā solid girlfriend, nezinu vai arī uztvers. Varbūt viņam ir kāda ex draudzene, kuru viņš vēl cer atgūt un negrib, lai bildes un tava klātbūtne to izjauc. Bet varbūt viņš vienkārši ir tāds cilvēks! Pēc maniem novērojumiem - parasti šādu distanci ietur tad, kad nav īsti super into someone. No sērijas - negribas īpaši visiem un visur izbazūnēt, ka esat kopā, ja neesi pārliecināts, ka tas ir tas cilvēks par kuru gribi, lai visi zina.
21.02.2017 18:07 |

Reitings 8187
Reģ: 27.12.2009
Traci neceltu,ja pēc 5 mēnešiem nav pateicis ''es tevi mīlu'', tas tomēr ir individuāli.Par to,ka atpūšas atsevišķi, arī iebildumi nebūtu,par tagošanu/postiem arī nē.
Dzimšanas dienu varbūt grib nosvinēt ar tevi kopā romantiskāk un tad ar draugiem paballēties?
Katrā gadījumā, es nebūtu mierā, ja pēc pieciem mēnešiem, viņa tuviem draugiem, ar ko daudz maz regulāri satiekas un komunicē, nebūtu zināma mana eksistence. Pieci mēneši tomēr nav ne divas nedēļas,ne arī mēnesis. Saprotami man vēl liktos,ja pie vecākiem nebūtu aizvedis. Tā kā šis ir kopā ar tevi pārējiem, minētajiem iemesliem, man izskatās,ka viņš slēpj vai arī ir neuztver nopietni/nav pārliecināts. Tomēr ja neesat friends with benefits,bet kā pāris, es nesaprotu,kā gandrīz pusgada laikā, neviens nenojauš par tavu eksistenci.
Protams,katram tomēr tas ir individuāli. Mēs sākām dzīvot kopā pēc trim mēnešiem :-D Bet nu bijām labi pazīstami jau trīs gadus pirms sagājām kopā.
21.02.2017 18:08 |

10 gadi
Reitings 623
Reģ: 16.10.2013
Arī es pēc pusgada attiecībām nevestu(un arī pati nevēlētos īsti ierasties) iepazīstināt ar savu ģimeni. Draugu bariņš jau ir savādāk,taču neuztvertu to ļoti sāpīgi,ja vien mana kā draudzenes esamība netiktu konkrēti slēpta.
Nekādu drāmu tavā vietā neceltu;-) Izrunāšanās,kā jau vienmēr te ir galvenā,lai otrs cilvēks skaidri saprastu otra sajūtas!
Dzimšanas dienā viņ ir veltījis laiku brīdim kopā ar tevi,tā kā,nak ko ,manuprāt,lieki skandalēt.
Tas tāds virspusējs viedoklis:-D,neiedziļinoties ļoti detaļās
21.02.2017 18:11 |

Reitings 145
dr567309 Jaa, man arii taa liekas.
Taa jau viss ir super , vinjsh ir ljoti miiljsh un gaadiigs , nevaru iisti suudzeties.
Vinjsh ir peec tautiibas spaanis, varbuut vinjiem tur ir savaadaaka attieciibu kultuura utt.
Es jau zinu vinja atrunas - vinjsh iespeejams mani nenjem nekur , jo vinjam lielaakaa dalja draugu ir spaanji un vinjiem tur ir sava '' komuuna'' un es neko nesaprastu no taam sarunaam . :-D
Bet kaut kad ir jaasaak.. nejau es tagad visu muuzhu seedeeshu maajaas, kameer vinjsh ar saviem draugiem iet atpuusties.
Lai tad atrod spaanju meiteni un priecaajaas.
21.02.2017 18:13 |

Reitings 2995
Reģ: 22.06.2016
Bet ej tu arī ar saviem draugiem satikties! Es atcerējos, ka man arī vienas attiecības bija tādas, kur mēs diezgan ilgi randiņojām un netikāmies ne viens ar otra draugiem, ne ģimeni. Bet mēs tikāmies 1-2 x nedēļā un lai arī kopsummā tas laiks bija ilgs, tomēr patiesībā tas viss virzījās relatīvi lēni. FB viņam bija labi, ja kādi 30 draugi - nav fans soc tīkliem. Grūti pateikt! Spāņi vispār ir sneaky.
21.02.2017 18:23 |

Reitings 1912
Reģ: 13.05.2016
Varbūt esi viņam kā piegulētāja tik..manējam ir tādi draugi kam tādas meitenes ilglaicīgi, dzīvojas pie džeka utt bet pie draugiem un ģimenes neved...taja pašā laikā meitenes baigi tic ka ir vienīgās un viņiem ir kkadas attiecības :D
21.02.2017 18:27 |

Reitings 113
Reģ: 23.12.2016
Nezinu kā var ielikt citātu no teksta, bet
''esam kopaa 5 meeneshus, ''
''kaa arii nav pateicis ka miil mani - ne tuvu tam. ''
5 mēneši ir pārāk mazs laiks. Ir cilvēki kuri iemīlās pēc vairākiem gadiem. Deamn! (t)
21.02.2017 18:29 |

Reitings 109
Reģ: 17.08.2015
Mani personīgi šāda situācija arī neapmierinātu.
Te vislabākais ko var darīt, tiešā tekstā, bet mierīgi, bez pārmetumiem, noprasīt, kā viņš redz jūsu attiecības un kādi viņam ir plāni attiecībā uz tevi. Un tā arī pateikt, ka tu gribētu vairāk piedalīties, būt viņa dzīvē un ikdienā.
21.02.2017 18:29 |

Reitings 2461
Reģ: 02.01.2010
Ir cilvēki kuri iemīlās pēc vairākiem gadiem

Šis uzjautrināja :D Iemīlas jau parasti uzreiz, pa īstam iemīl vēlāk, nejauciet divas dažādas attiecību fāzes :D
Personīgi man 5 mēneši šķiet gana ilgs laiks, lai saprastu, cik cilvēks ir svarīgs. Ja kādam vajag vairākus gadus (!!!??), lai atzītos mīlestībā, tad tas ir diezgan patoloģisks gadījums.
Mani šāda situācija neapmierinātu un es to mēģinātu izrunāt.
21.02.2017 18:39 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Sievieti ko mil neslepj bet lepojas! Te nav attiecibu. tacu ja abus tas apmierina...
21.02.2017 18:53 |

Reitings 113
Reģ: 23.12.2016
Uzreiz nerodas nekas! ''Uzreiz'' vērtē pēc ārienes. :-)
21.02.2017 18:56 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Pec arienes verte dazas pirmas minutes. Tad humora izjuta, runas maniere un etc. ;-)
21.02.2017 18:58 |

Reitings 1885
Reģ: 08.07.2013
Tas tiešām katrās attiecībās ir citādāk. Kā autore pasniedz, man izklausās, ka nav īsti normāli, bet kad padomāju, kā bija pašai, tad man bija līdzīgi un sava situācija liekas pavisam normāla.
Respektīvi, ar ģimeni gan tiku ātri iepazīstināta, arī trīs maģiskie vārdi tika teikti, daudz laika pavadījām divatā, bet uz draugu ballītēm draugs gāja viens, pirmo reizi paņēma mani līdzi, kad bijām kopā jau ~9 mēnešus, arī nekādas bildes soc tīklos nelikām kopīgas. Tagad vienmēr ejam uz ballītēm kopā, neskaitot kādas 2x gadā draugam ir džeku vakars un man meiteņu.
Šī diskusija man atgādina diskusiju, kur viena meitene cepās, ka ir kopā ar puisi dažus mēnešus un viņš viņu neaicina svinēt ziemīšus ar savu ģimeni...tur tieši tāpat daļa komentētāju šausminājās kā tā var, bet daļa, kas domāja līdzīgāk man, arī uzskatīja, ka daži mēneši attiecībās nenozīmē, ka automātiski tas otra pusīte ir kļuvusi par daļu ģimenes un to tā jāuztver.:-)
21.02.2017 19:16 |

Reitings 145
Es uzskatu , ka 5 meeneshi ir pietiekami ilgs laiks lai tu justu vai tu sho cilveeku gribi sev blakus uz ilgu laiku vai tas ir tikai taads komforta variants.
Es jau vinjam no pasha saakuma teicu , ja vinjsh jebkad juut ka ''nebuus'' lai man to saka uzreiz , nevis velk garumaa un esot kopaa ar cilveeku pret kuru tev isti nekaadu stipro juutu nav tu principaa ''zodz'' kaada cita cilveeka laimi.
Nopirkshu viina pudeli un izrunaashos ar vinju, izstaastiishu kaa juutos un lai vinjsh atklaati pasaka kaa redz muusu attieciibas tuvaakaa/ taalaakaa naakotnee. Ja domaa mani sleept no draugiem, gjimenes vel ilgi tad es savu laiku lieki ar vinju netereeshu . Nebuushu naiva pieguleetaaja. Vai nu ir, vai nu nav!
21.02.2017 19:18 |

Reitings 1224
Reģ: 17.08.2015
Spāņi jau visas mīl,tāpēc es arī uztrauktos,ka pēc 5 mēnešiem nav vēl man to pateicis. :-D
Bet vispār šī sāpe tev ir jāizrunā ar viņu pašu. Zīlēt cosmo biezumos absolūti nav jēga. ;-)
21.02.2017 19:35 |

Reitings 67
Reģ: 22.11.2016
Neuzskatu, ka pavadīt laiku kopā ar tevi un draugiem būtu kaut kas ļoti nopietns un kādēļ gan to nevarētu darīt , ja esat kopā piecus mēnešus. Drīzāk izskatās , ka viņš tevi negrib nevienam atrādīt. Iespējams esi viņam kāds pagaidu variants Līdz viņš atradis ko sirdij tikamāku un šobrīd nevēlas būt pilnībā Viens.
21.02.2017 19:49 |

Reitings 145
Un tieshi tagad, kad es te pukojos vinjsh man panjem un uzraksta ka ir uztaisiijis kopiju ar atsleegaam lai es pie vinja varu iet un naakt kad veelos. :-D
Mes par gjimenes teemu esam runaajushi, vinjsh uzskata ka vismaz pirmos 6 meeneshus draudzenes gjimenei nekad nav atraadijis. Bet nu vareeja vismaz uz taam kaazaam kaa +1 uzaicinaat. :-|
21.02.2017 20:10 |

Reitings 1143
Reģ: 06.07.2013
skumji, es traci neceltu, jo esmu pret tračiem. bet konkrēti izrunātos, ja šī saruna ievirzītos ne tajā gultnē, tad es laikam pamestu šādu vīrieti, ja vispār esat pāris.
jūtu līdzi.
21.02.2017 20:13 |

Reitings 1143
Reģ: 06.07.2013
dzīvokļa atslēgu kopija...hm.
ja turētu nost no draugiem, ģimenes un kopīgiem pasākumiem - man ar to diez vai pietiktu :D
21.02.2017 20:15 |

Reitings 56
Reģ: 20.11.2016
Man arī šķiet, ka šī situācija ož.
21.02.2017 20:32 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits