Es saprotu, ka katras attieciibas attiistaas savadaak.
Tachu , man saak nepatikt fakts , ka mes jau esam kopaa 5 meeneshus, vinjsh ir saticis manus tuvaakos draugus pat vairaakas reizes , kameer vinjsh mani nekur nav panjeemis liidzi.
Tagad vinjam tuvojaas dzimshanas diena un kad es pajautaaju kaadi vinjam plaani svineet utt , vinja atbilde bija sekojosha :
Pasvineet ar mani, tad vinjam ir vakarinjas ar gjimeni , tad atseviskja balliite ar draugiem un vel atseviskji ar darba koleegjiem.
Taapat ir ar kaazaam, labs draugs precas Maijaa un vinjsh man pat nav piedaavaajis iet liidzi kaa +1 .
Man vienkaarshi saak kaitinaat tas, ka es netieku nekur iekljauta.
Vismaz 3x meenesii vinjsh iet uz balliiteem , baariem ar draugiem un tur, protams, ir arii draugu lokaa daudz meitenes kuras visticamaak domaa ka vinjsh ir briivs puisis jo diezvai vinjsh iet apkaart randomaa staastiidams ka vinjam ir draudzene.
Mees tiekamies vismaz triis reizes nedeeljaa , liekas ka es vinju paziistu jau muuzhiibu.
Es domaaju pacelt sho teemu driiz , gribu lai vinjsh zin kaa es juutos.
Protams, sociaalajos tiiklos vinjsh ne reizes nav neko ielicis ar mums kopaa, kaa arii nav pateicis ka miil mani - ne tuvu tam. Varbut vienkaarshi '' he is just not that into me'' un man jaamet vinjsh pie malas.

Vai jums tas liekaas absoluuti normaali un juus kluseetu un neko neteiktu ?