Un jā..vai mazulīši tiešām jāved ir uz kafenēm? Nevajag celt drāmu par nabaga māmiņu, kura tiek iesprostota četrās sienās...ar bērnu adekvātos laikapstākļos ārā ir jāstaigā apmēram 3 stundas! Man netraucē bēbīši, bet tiem maziņajiem imunitāte nu galīgi nav vēl stabila, sabiedriskās vietās ir tik daudz vīrusu, tagad papildus gripa..Barot bērnu tur nu galīgi nav higiēniski! Man, piemēram, mazulīte nevarēja paēst troksnī, viņai vajadzēja mieru, varbūt, tad ieviest likumu, ka kad māmiņa sabiedriskā vietā baro bērniņu, tad visiem ir jāievēro klusums??JO bērniņš grib ēst, viņam ir tiesības paēst tāpat kā mums visiem, un viņš negrib troksnī!
Ok, apstākļi ir dažādi, bet te jau aizgāja, ka nu mammai jau nevajag sēdēt četrās sienās, jāiet sabiedrībā un tur jābaro bērns un tas ir normāli! Nu, manuprāt, normāli ir iztusēties pa kafenēm pirms bērniņa piedzimšanas, un kad piedzimst bērniņš sniegt viņam maksimālo labsajūtu ( diezvai viņš labāk jūtas ēdot kafenē, nekā mājās) un mieru, nevis vest viņu uz sabiedriskām vietām (nu vismaz pirmos trīs mēnešus) Un, protams, ka reālajā dzīvē tā nemaz nav kā es saku ( to pat ne es saku, bet jebkurš pediatrs pateiks), bet tā vajadzētu būt, un nevis citu attieksmes vai viedokļa dēl, bet mazulīša dēļ- šis likums ir lieks un nevajadzīgs! Tālāk tā jau ir katras mammas izvēle- gribi baro, gribi nebaro publiskā vietā, es diezgan kādreiz apmeklēju kafenes ar savu draudzeni, kura bērnu baroja, nevajag pārspīlēt..viņai tiešām nekad neviens neaizrādīja, tā nav problēma!