:-D:-D:-D
1) pilniga taisniba, mani hormoni joprojam nav savas vietas!! tev ir ieteikumi ka tos sakartot, velies par to padiskutet?
2) ir divas frontes, jo "gudri dirst" ir tad, kad neesi bijis situacija ( ja neesmiu mate, pat nevajag but "matei varonei", starp citu paldies par man pieskirto apzimejumu "calu mate" ari der!!, tad ir gruti saprast ka tas ir, kad berns prasa est, sak raudat un tu zini, ko tiesi vins grib, tu zini ka to iedot, bet ... ir kauns, jo nedod dievs garam noies kads, kurs atkal jau atlausies "uzdirst" par to, cik tas ir pretigi barot bernu!)
jap, barot bernu ar kruti=pretigi!! sis ir tas, kas izskaneja no lindadada un vel paris meitnem!! nevis tas, ka vajadzetu piesegties, bet tiesi fakts ka tads esot pretigs!!
Cik no jums, kuras ir " tas ir pretigi", "vajag piesegties" ir pasas mates!? cik?
3) neesmu par plikiem pupiem sabiedriba!! esmu par piesegties, BET... ne vienmer ir ta ka filmas rada!! ne visi berni ir vienadi un ne vienmer tas ir iespejams, ka jau Raven mineja, vins berns zem "lakatina " need! manejais to "lakatinu rauj nost un drebes vala, lidz ar to tas "piesegties ir tiesi tik daudz, cik vinam tobrid izsalikums!
4) tema nebija par vai pret kruts barosanu!! bet par likuma ieviesanu, lai tiktu nodrosinatas konfortabalas vietas, kur to darit!! un te jau cik reizes atkartojos- komfortabalas visiem, gan no maminu, bernu, gan no citu cilveku puses! Un uz manu jautajumu Lindadaa nav spejiga atbildet, jo... un te man atkal gribas piuesaukt neironus....:-D:-D:-P