Salīdzināt Donu ar Kiviču! Pff! Dons ir mākslinieks, kaut ko dzīvē sasniedzis, bet kas ir Kivičs? Vecis, kas tik ļoti ciena savus klausītājus, ka atnāk uz koncertu pāli! :D Un jāpiekrīt, ka Kivičs savu tēlu ir pabojājis ar entajām sievām, to maiņām utt. Pilnīgi un galīgi nesaista šāda tipa cilvēki.
.
Ārā tāda migla! :-O Laikam jau nepazudīs.
.
Man šis rīts iesākās "lieliski". Mamma bija veikusi pasūtījumu internetveikalā, bet piegādes adresi norādīja manu. Operatore informēja, ka piegāde būs no 10.00- 16.00 un stundu pirms kurjers piezvanīs. Plkst.knapi deviņi, man zvana. Izrādās, ka kurjers. Viņš jau esot piebraucis :-O
Es tikko izmazgājusi matus, neesmu pat apģērbusies + man nav skaidra nauda. Saku, ka neko nevaru pieņemt, jo man nav nauda. Un šis uz mani sāk aurot:-O Bija baigā vārdu pārmaiņa un beigās pateicu, lai bāž to sūtījumu kur grib. Manis pēc, lai ved atpakaļ, jo samaksājusi es nebiju par viņu. Tad gan ausis nolaida. Pateica, ka iebrauks pēc kādām 2 h vēlreiz. Atbrauca arī. Bija jāsagatavo precīza nauda, bet es noapaļoju uz augšu. Šis saka, ka viņam neesot ko izdot. Saku, ka nekas. Būs kafijai...vai nomierinošai tējai. (s)
Kopumā ļoti nepatīkams tips! Un, jā, sūdzību arī uzrakstīju.