Sveikas dāmas.
Šķiet, vienreiz jau veidoju diskusiju, bet atbildes nesaņēmu.
Situācija ir sekojoša : Latvijā nedzīvoju jau visai krietnu laiku, dzīvoju Anglijā. Jau sen gribu studēt, taču tam nebija līdzkļu un laika. Tagad esmu saņēmusies, ka vairs gaidīt nevar ( + tam visam skandinātais brexits..) .
Lai gan dzīvoju šeit, man joprojām ir ļoti neskaidra sistēma, kā es ar saviem Latvijas beigšanas dokumentiem varu šeit sàkt studijas.
Vai kāda LŪDZU var man paskaidrot, dot padomus vai dalīties pieredzē kā jūs, māsa, brālēns vai draudzene iestājāties studijās Anglijā ar Latvijas diplomu?
Esmu gatava šeit iet sagatvošanās kursos, likt IELTs vai jebkuru citu valodas kursu(ko zinu, ka jāliek būs tāpat, bet pagaidām vēl piebremzēju), gatava kaut atsēdēt koledžu.. Es vairs vienkārši to nevaru vilkt garumā, jo nevēlos studēt līdz 40 gadu vecumam..bet kā saka - labāk vēlu nekā nekad.
Esmu kontaktējusies ar "firmām" Latvijā, kas it kā palīdz iekārtot UK universitātēs, bet atbildes, ko esmu tiktāl saņēmusi ir vai nu nekādas, vai arī viņi darbojas pēc principa :"
slēdz līgumu, maksā ragā , un tad pateiksim vai Tu vispār tur kaut kur vari iestāties."
Nevienam ģiemenē vai draugu lokā šādas pieredzes nav, tāpēc ļoti ļoti ceru, ka jūs, dāmas, varat mani nedaudz ievirzīt pareizajā gultnē vai varbūt ieteikt kaut vai kompāniju, kas tiešām
Palīdz iestāties UK universitātē, nevis tikaj dod solījumus, un beigās tikai atsūta skolas mājaslapu ( pārspīlējot šis bija piemērs, bet ļoti baidos izniekot laiku)!
Būšu ĀRPRĀTĪGI pateicīga par jebkādu informāciju / pieredzi / stāstiem!
Priecīgu Valentīndienu visām