Esmu Jūsu tā saucamajā jaunībā, bet... man arī šīs prasības tracina.
Izskatās, ka darba devēji vairāk grib tos entuziastiskos, enerģiskos, haotiskos utt, nevis darbiniekus, kas visu izdarīs precīzi, kārtīgi, laicīgi un pareizi.
Strādāju par asistenti vienai tādai entuziastei, kuras darba vide bija bardaks, savus pamatpienākumus reāli viņa nepaspēja izpildīt, jo visu laiku bija kaut kur jālido... Sakrājušās čupas ar dokumentiem, kas nav reģistrētas vairākus mēnešus (pat gadus, bet tas jau bija iepriekšējās entuziastes nepabeigtais darbs), kamēr es izdaru gan savus, gan viņas darbus, jo... esmu kārtīga, nosvērta un tendēta uz reālu darbu darīšanu, nevis radošajām lidošanām (protams, nesaku, ka visur esmu nosvērta, esmu arī radoša persona... bet, ne darbā). Bet rezultātā, kad tu visu gan savu, gan viņas ilgi krāto darbu esi izdarījusi, tev pasaka, ka vairs nav ko dod un nespēj man dot pilnas slodzes darbu... un tā teikt atlaiž. Un pēc paris mēnešiem tiks paņemta jauna asistente, kas atkal izdarīs viņas nepabeigtos, garlaicīgos darbus... Jā, es nebiju pirmā!