Peka - uj...es sastādīju visu iespējamo! :-D Dažādas puķes - atraitnītes, asteres, saulespuķes, puķuzirnīšus un vēl visādas ierastās "dārza" puķes! No garšaugiem iestādīju pētersīļus, lociņus, rozmarīnu, baziliku, dilles, koriandru, piparmētras, rukolu, estragonu un ganjau vēl kaut ko, vairs neatceros :-D..salātlapas vēl! No dārzeņiem - kāposti, puķkāposti, ķirbis, dekoratīvos mazos pipariņus (augs krūmos), redīsus.. palika vēl tomātus un gurķus laikam iestādīt. Es plēvi neliku nē, vismaz pagaidām. Stādīju visu mājas 3. stāvā, kur ir vissiltākā un gaišākā telpa, tādēļ domāju, ka plēvi nemaz nevajadzēs. Tur ir tik tiešām kā siltumnīcā! :-D Vispār baigi priecīga esmu. Kad vajadzēs visu atsevišķi stādīt, izdomāju, ka no pudelēm taisīšu trauciņus - sagriež pudeli un ar korķa galu liek iekšā pudelē (kājām gaisā tā kā), tad tajā korķa daļā liek stādu un zemi, bet apakšējā traukā lej ūdeni. Pēc tam jau daļu stādīšu pagalmā ārā, bet lielāko daļu tomēr turpat uz terases ierīkošu. Garšaugus stādīšu podiņos, ko stiprināšu pie 1 sienas, bet lielākos brīnumus uz zemes visu lielos podos. Kaut kā tā! :)