Labrīt! :) Esmu piecēlusies laikam mazliet par agru, bet nu neko, būs mierīgs un lēns rīts. Vēlāk jau dažas darīšanas un tad jau pats piektdienas vakars. Jauku dienu!
man visa 5diena ir sachakareta..es nesaprotu kaapeec man tiiiiik divaini saap muguras dalja, kur astes kauls..... :-O:-O:-O gribu zem segas un raudat :/
man visa 5diena ir sachakareta..es nesaprotu kaapeec man tiiiiik divaini saap muguras dalja, kur astes kauls..... gribu zem segas un raudat :/
Jāaa.. es te jau kuru dienu čīkstu, ka man arī sāp.. tiesa krustos... un ja vakar lidoju, tad šodien atkal meh... un tā jau 2. mēnesis riņķī.. bet cerams, ka Tev paies, nevis kā man, konstanti
aha aste :D :D :D lai varu izmantot kaa vibratoru :D es nesaprotu,.. vnk saap... man shon jabut mr... bet NEKAD nav sapejusi mugura... vel pieljauju domu, ka vakar vingrojot, kaut ko esmu sapisusi...
Jeeee, beidzot arī man piegdienaa! Ofisā pavisam chill diena, nu jau ar aperolu spritz (nē, nestrādāju valsts uzņēmumā, ja kāda grib man piesiet valsts vešanu uz grunti :D :D). Nu tās cosmietes, kas vakar ar mani klačojās par vakara plāniem - ko šodien darām? :D
hellish nu no vingroshanas nekad nav sapejis... karoch besii :D tad man sezhas nervs, tagad astes kauls... simt punkt no debilajiem ofisa kresliem... arii acis pirmo reizi muzhaa man pishaas :D ieshu prom un uzsutishu virsuu darba inspekciju :D