Sveikas. Plānoju iegādāties pulksteni. Pagaidām cik izpētīju ir zīmoli, kas ir universāli (MK, Guess, DG, CK utt), un zīmoli, kas specializējas tieši pulksteņu izgatavošanā ( Tissot, Rolex, Radi utt). Pēc kādiem kritērijiem Jūs izvēlaties pulksteņus, kam dodat priekšroku,kur pērkot. Viss par un ap pulksteņiem. Bildes droši var pievienot ar esošajiem vai vēlamajiem. Jauku dienu.
Viens MK un viens DKNY pulkstenis. Man nav prasību, lai pulkstenis kalpotu mūžīgi un to varētu vēl mazbērniem mantojumā nodot :) Bet ar to visu domāju, ka tāpat kalpos ilgi un apniks tieši morāli, ne kvalitātes dēļ..
zaq, abi minētie pulksteņi ir sūtīti no tās lapas. Esmu ļoti apmierināta gan ar piegādi, gan ar klientu servisu. Pēdējo pulksteni pasūtīju 5dien un jau 2dien saņēmu.
Es neesaaju MK ilgus gadus. Ljoti patiik. Bet tagad neesaaju tikai Apple Watch, jo kalpo ne tikai kaa pulkstenis, bet tam ir arii daudzas citas prieks manis noderiigas funkcijas. Un arii dizains man ljoti patiik. Tagad neko citu nemaz neveelos neesaat. Vieniigais, stulbi, ka jaalaadee. :-D
man ir MK pulkstenis, sūdzību pilnīgi nekādu, man viņš jau ir 3 gadus, un tik pagājušajā vasarā vajadzēja bateriju nomainīt! iepriekšējais bija guess, sorry, bet sūds nereāls, viņš pa gadu tikkkkkk ļoti nobružājās, kristāliņi izkrita lielākā daļa, bet biju nesājusi tik kādu gadu! a MK jau ir 3 un neviens kritāliņš nav izkritis!(l)
Plānoju iegādāties Rodania pulksteni, bet šos pulksteņus veikalos neesmu manījusi. (t) Varbūt kāda var pastāstīt, kā šiem pulksteņiem ar kvalitāti? :-)
Tikko pasūtīju MK pulksteni. Tā kā gribu nēsāt sudraba rotas biežāk,tad nu uzdāvināju sev dāvanu. Retu modeli tādā ziņā,ka bez akmeņiem, kas man tik ļoti nepatīk,dēļ kā Guess nekad nepirktu. Sudraba tonī, vīrišķīgu. Pašlaik ir Hilfiger rose gold krāsas pulkstenis. Arī masīvs. Ja būtu rocība, man būtu vesela kolekcija. Citiem somiņas vājība, man-pulksteņi.
Par iepriekšminēto whatchshop.com... kā tā var būt, ka, piemēram, DanielWelington pulkstenis maksā krietni lētāk kā oriģinālajā mājaslapā. Vai tiešām tajā lapā oriģināli?
Man ir Casio un Just Cavalli . Izvēlos kvalitāti par labu cenu . Casio vienreizēji labs , kalpo jau 8. gadu , Just Cavalli 3 gadi , arī labs , bet vēl nevaru salīdzināt ar Casio . Casio pirku Laikā , bet Justu pasūtīju internetā .
Man ir Bering pulkstenis. 1) patika viņu dizaini, 2) gribēju pulksteņu zīmola pulksteni, nevis apģērbu zīmola. Gluži tāpat kā apavus pērku Hogl, Gabor, Geox, Chester, mazāk cenšos pirkt apģērbu zīmolu apavus (Hilfiger, Guess). Man ļoti patīk Bering pulksteņi, šis man ir jau 2,5 gadus, nevaru iztēloties sev citu pulksteni. Nu tas tā, ņemot vērā, ka Rolexam nekrāšu. :-D Manējais: http://www.beringtime.com/index.php?id=21&L=10&ArticleId=32230-751