Man jau nedēļu ir jūtīgi krūšu gali. Kā pirms mēnešreizēm. Parasti krūtis jūtīgas dienu pirms mēnešreizēm. Vai tā pēkšņi var krūtis būt jūtīgas ātrāk un visu laiku, ja pirms tam tā nav bijis? Mēnešreizēm būtu jābūt pēc divām dienām. Pagājušajā mēnesī man bija nevisai drošs sex divas dienas pirms mēnešreizēm. Bet mēnešreizes bija kā parasti. Tāpēc izspriedu, ka stāvoklī neesu. Tagad tās jūtīgās krūtis dara mani bažīgu. Nekādu citu simptomu gan nav bijis. Vai es varētu būt stāvoklī?
Nu jā... loģiskas domas jums... Pašai plāniņš arī tāds pats. Gaidu, un ja nebūs, taisīšu testu. Bet, jo tuvāk mēnešreizes, jo lielāks stress. :D Bērns neietilpst manos šā brīža plānos... bet ja... ha, neiznu kā justies. :D
Man krūtis jūtīgas retos gadījumos ir pat man liekas gandrīz 2 nedēļas pirms mr :D nav katru mēnesi tās izpausmes vienādas, tāpēc meklēt kkādas simptomus pirms esi testu uztaisījusi..njā. :\
jūtīgas krūtis parasti man ir bijusi pirmā grūtniecības pazīme. Bet domāju, ka tas nav tāds 100% rādītājs, ka tiešām grūtniecība. Tā man vienkārši ir viena no pazīmēm.
Klau, es nopirku grūtniecības testu, iemērcu urīnā... cik ilgi viņš tur jātur? Pāris min jau pagājušas, bet nav parādījies tieši nekas. Neviena strīpiņa.
Jātur dažas sekundes un tad jāvel ārā un jānovieto uz horizontālas virsmas. Klāt noteikti ir instrukcija. Ja nav arī kontroles svītra, tad tests ir brāķis.
Pfff... tas instrukcijā nebija rakstīts. Bija rakstīts tikai ka jāievieto urīnā. Nekas nebija minēts ne par laiku ne horizontālu virsmu. Tātad es izdarīju kko nepareizi, proti, pārāk ilgi noturēju urīnā, tāpēc tas tests neko neuzrāda.
ej pēc vēl viena :D ja pareizi atminos, bija jāiemērc urīnā līdz parādās indikators, jānoliek uz sausas virsmas (ne salvetes) un jāgaida cik tur minūtes