Ikdienas ieliknīši

Reitings 24
Reģ: 26.09.2015
Sveikas!
Varbūt jautājums pārāk intīms, bet gribu noskaidrot vai tikai man vienai neskaidrs šis jatājums. Vai esiet aidomājušās, ka tas ir neveselīgi un vai vispār uzskatāt par nepieciešamību lietot ikdienas ieliktnīšus. Vai tas ir nepieciešams, vai tas ir lieki.... un labāk lieku reizi izmazgāt zeķubikses, bikses, ja caur apakšveļu sanāk nedaudz mitrums uz virsdrēbēm.... Nedomājiet, ka man ir kādas problēmas, vienkārši, kad veikalā iegādājos, mana draudzene saka, ka viņa piemēram neuzskata par vajadzību lietot tos ikdienā
05.02.2017 15:14 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Lietoju ikdienā, jo man reāli traucē tā mitruma sajūta starp kājām. Veļu tāpat mainu katru dienu. Viss atkarīgs arī no izdalījumu daudzuma - citām to ir mazāk, citām vairāk. Katrā ziņā, esmu informēta, ka tas var ietekmēt piena sēnes rašanos un nav diez cik veselīgi, bet man tomēr patīkamāk, kad lietoju, nevis, kad nelietoju. Bikses nav bijušas mitras, bet zeķubikses gan paliek mitras... Vjak!
06.02.2017 04:24 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Lietoju ikdienā, jo man reāli traucē tā mitruma sajūta starp kājām. Veļu tāpat mainu katru dienu. Viss atkarīgs arī no izdalījumu daudzuma - citām to ir mazāk, citām vairāk. Katrā ziņā, esmu informēta, ka tas var ietekmēt piena sēnes rašanos un nav diez cik veselīgi, bet man tomēr patīkamāk, kad lietoju, nevis, kad nelietoju. Bikses nav bijušas mitras, bet zeķubikses gan paliek mitras... Vjak!

+1 no manis
06.02.2017 08:20 |

Reitings 1
Reģ: 27.09.2019
bez ielinkisha neka neiztikt ikdiena
27.09.2019 03:55 |

Reitings 200
Reģ: 21.05.2019
Lietoju tikai tad, kad ir lieli izdalījumi.
Citādi nē. :)
27.09.2019 12:23 |

Reitings 108
Reģ: 26.09.2019
Nav vajadzība, kādreiz lietoju pēdējās mr dienās, bet ļoti nepatīk tā sajūta, jūtu to ieliknīti un diskomforts.
27.09.2019 13:28 |

Reitings 71
Reģ: 20.09.2019
Kāpēc tu neizmanto mensturālo piltuvi? Tas ir droši un patīkami, hiagēniski un vairāk izmantojams no silikona, der priekš mērenām mr un daļēji stiprām mr, es gan nez, cik daudz tur ir ml iekšā, bet, kāpēc neizmantot?
Paklau, meitenes, Jūs ieliknīšu vietā variet izmantot biksītes pret mr, ražots Ķīnā, bet labi aiztur mr un tiešām ir ieteicams tās lietot bez mensturālās piltuves, paketēm un tamponiem, ka samērā ok. Latvijā tās ir nopērkamas, pameklējiet LV veikalos.
Paketes mr laikā? Tiešām, vajag? Daudzas lieto, tomēr uzskatu ka priekšroka jādod mr cup, par paketēm, atkarībā no vecuma, uzsūkšanās spējas, mr stiprima un apģērba kā arī apģērba, nu šajā gadījumā biksītēm, nu, iespējams, materiāla un citiem apstākļiem, kā arī no ražotāja, nu, šajā gadījumā, tā, globāli skatoties, vairākums meiteņu izmanto OB Bella paketes, kā kurai ērtāk, labāk, jāizmēģina un jāpielāgojas tur jau ir daudz nianšu, kam jāpievērš uzmanība.
27.09.2019 20:51 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits