Sveikas meitenes, man ir radušās problēmas... varbūt kādai no jums kādreiz ir bijis kas līdzīgs un spēs man ko ieteikt!
Tatad lieta tāda ,ka 03.01 biju pie ginekologa ar sekojošu problēmu -nepatīkama smaka no dzimumorgāniem. Ginekologs paņēma uztriepes un izrakstīja antibiotikas metronidazol nycomed 500mg( dzēru tās 2x dienā 5 dienas) pēc nedēļas apstiprinājās diagnoze iekaisums. Antibiotikas jau bija izdzertas un viss bija uzlabojies. Sudzību vairs nebija.
Dzīvoju mierīgi ,bet tad 27.01 man parādījās smērēšanās un divas dienas bija menešreizes ,kas vispār notika spontāni, ņemot vērā ,ka dzeru Clormetin kontracepcijas tabletes ,un cikls tiek regulēts, kas nozīmë ,ka menešreizes vienmēr ir vienā laikā( tagad būs kaut kur 8.02) . Smērējas vēl aizvien jau nedēļu un diezgan pamatīgi.. zvanīju ginekologam ,bet viņa īpaši neieintereēti atbildëja ,ka tas normāli. Nu es īsti nezinu vai tas ir normāli , un nesaprotu ko lai dara. Neuzskatu ,ka tasnir baigi normāli ,ka ar visām īstajām menešreizēm man pusmēnesi aptuveni būs bijusi smērēšanās un menešreizes.. esmu nesaprašanā..27.01 kad viss sākās dienas divas sāpēja un sajūtas nebija tās labākās. Es tiešām nesaprotu ,kas notiek,un vai tas ir pieļujams process. Varbūt kādai no jums ir bijis kas līdzīgs, un varētu pakomentēt visu šo situāciju.
Paldies ,jau iepriekš.
:-):-):-)