2. FEBRUĀRIS | BEZTĒMA

Reitings 516
Reģ: 25.06.2016
helloo!
.
laiks celties, velties (varbūt arī rāpties), iet un darīt! vien nepiemirstot izdzert kādu lielāku vai mazāku kafijas krūzi (ar vai bez jumtiņa) atpūtas brīžos un ierakstot šeit par visu un neko.
.
lai viss forši šodien, jo jau ceturtdiena!(l)
.
02.02.2017 10:53 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
čau!
Jūs te par saldumiem, es, kā reiz, vakar uzzināju, ka man arī cukura līmenis asinīs stipri paaugstināts, tikai nesaprotu, kā, ja saldumus gandrīz nemaz neēdu. Man vispār apnicis-katru reizi, kā jātaisa analīzes, tā kāds cipars atkal aizgājis ārpus normas. Šķiet, ka brūku kopā. Rīt prasīšu ārstam konkrētu diētu.
Vispār visu nedēļu dzīvojos pa mājām, slima. Noskaņojums draņķīgs. Mājas situācija arī mainījusies-pie mums uz vairākiem mēnešiem pārcēlies mans brālis, vīrs uz nedēļu aizbrauca darba darīšanās.
02.02.2017 12:44 |

Reitings 10816
Reģ: 29.01.2009
marissa nu cukurs jau nav tikai saldumos :) tajos pashos burkanos ir diezgan labs cukura daudzums ;) tas taa - piemeeram;)
02.02.2017 12:47 |

Reitings 4962
Es burkānus neēdu. Augļus arī reti. Domāju, ka vaina būs saldos kokteiļos, bet nu tik daudz, šķiet, jau arī tos nedzeru.
02.02.2017 12:50 |

Reitings 10816
marissa man, kad uzradija superaugstu holesterinu, vispar biju uz pakaljas, jo pilnigi nebija iemesls taadam but..tad man visi iestastija, ka uz nervu pamata :D pagaja divi gadi, neko nedariju..tik paliku mierigaka:D un viss tagad normaa :D
02.02.2017 13:03 |

Reitings 12990
Reģ: 29.11.2014
Citreiz jau pat var nebūt, ka tas ir no ēšanas, bet, ka nojucis tas regulators organismā. Kā ar cukura diabēta iespējamību?
02.02.2017 13:04 |

Reitings 3582
Reģ: 22.06.2014
Uhhh, es pieveicu divas mapes. Yeey. :-D
Vakar atradu blūzīti, kuru biju sen pasūtijusi, bet man nederēja. Tagad tik labi man izskatās. (l)
Šodiena ātri paies, rīt brīvs un tad 6dien būs mazā ellīte. :-)
Laikam jāpaņem pusdienu pārtraukums. Manī tik ūdens pumpājas iekšā.
02.02.2017 13:21 |

Reitings 2059
Reģ: 20.11.2012
leduslauska, es ar to pašu problēmu piestaigāju pie ārsta jau no septembra, šķiet. Dzeru zāles, bet laikam nevarēšu tev ieteikt, jo nedzīvoju LV. Principā tās zāles samazina to kuņģa skābi, un palīdz arī! Bet ja pie ārsta vēl nedomā iet, padomā par savu uzturu, mēģini izdomāt, no kā tas varētu tev būt - man, piemēram, kā esmu ievērojusi, kakls jocīgs paliek, kad esmu apēdusi kādas piecas (vai vairāk) šokolādes konfektes pēc kārtas, arī tomātus esmu pārtraukusi ēst. Lai samazinātu kuņģa skābi, palīdz banāni un vēl kaut kādi produkti. Parakņājies internetā. ;) Veselību!
.
Čaaaauuu!
.
Ārā baigais vējš, lietus arī daudzās pret palodzi, tā diez gan mājīgi istabā, ja vien nebūtu nekur jādodas. :D Vispār ārā +10, uzreiz jūtami siltāks. :)
.
Vēl esmu baigajā starā, ka viena no manis stādītajām narcisēm drīz sāks ziedēt(l) - it kā jau nekas liels, bet tik forši! (l)
.
Un rīt taču ir PIEKTDIENA! (l)
02.02.2017 13:25 |

Reitings 2995
Reģ: 22.06.2016
Jūs te par saldumiem, es, kā reiz, vakar uzzināju, ka man arī cukura līmenis asinīs stipri paaugstināts, tikai nesaprotu, kā, ja saldumus gandrīz nemaz neēdu.

Tas ir mīts, ka paaugstināts cukura līmenis ir dēļ tā, ka cukuru ēd. Kad gulēju slimnīcā, man cukura limenis bija pie 6, nāca man par diabētu stāstīt utt. Es arī panikā bļāvu, ka es tak cukuru vispār uzturā minimāli lietoju! Visu tikai sugar free, augļus ēdu tādus, kas nav super saldi utt. Tā nu man paskaidroja, ka tam ar pašu cukuru sakars mazs :)
Buuu, es arī kad atbraucu uz LV, visu laiku ārā gāju tusiņa pēc. Citu jau arī īsti darīt nebija ko...vasarā forši - piens, labietis. Bet pa ziemu, pat tusiņa pēc negribās. Es labāk mājās tad uzaicinu draugus, sakurinu kamīnu, pirtiņu un tusēju...kad būs gatava terase, tad vispār būs super :) Būs man vasaras mojito vakari šūpuļtīklos un ar gaļiņas cepšanu, pirtiņu :) Stādīšu martā laikam jau lielas puķu kastes ar piparmētrām, sākšu pamazām savu garšaugu stūri būvēt (l)(l)(l)
02.02.2017 13:28 |

Reitings 2816
Reģ: 19.01.2015
Labrīt, es gan tikai tikko piecēlos, bet es gāju vēlu gulēt :D
Tagad dzeru ūdeni,jāsataisa mati un jāaiziet nodot analīzes, tieši kā reiz par cukuru runājat, par ir cukura diabēts-2 tipa, dzeru zāles, tagad laiks atrādīties, ceru analīzes būs uzlabojušās, man arī teica, ka cukuram maz sakara, bet es nebrīnījos, jo man ir vēl hepatoze un vēl citas 9 diagnozes :( Labi, ko nu par to, es baidos no adatām un man ļoti sāp, nevaru saņemties aiziet , bļin :D
Savādāk dienas plāni aiziet uz veikalu pēc mellenēm , Borjomi un skatīties filmas, rīt jāiet uz interesantu lekciju, vakardien arī biju uz ļoti interesantu lekciju, pozitīvisma ļoti daudz, iepazinos ar cilvēkiem, tā kā neskatoties uz problēmām, baigi labi jūtos :D
02.02.2017 13:40 |

Reitings 2995
Manējiem arī ar cukuru problēmas. Katru rītu ar adatiņu dur pirkstiņā. :-| Vispār, tik pēdējā laikā aizdomājos par to, ka par maz rūpējos par savu veselību. Nesportoju vairāk, ēdu arī nevis to ko vajag, bet kas sanāk. Jāsaņemas!
02.02.2017 13:45 |

Reitings 12990
Drauga brālim arī ir cukura diabēts, aizveda uz slimnīcu pirms pāris gadiem ar cukuru 40, kad teica, ka jau komā bija jākrīt, sākumā jau traki gāja, bet tagad jau pieradis, ēd arī gandrīz visu, bet jādomā līdzi noteikti un jāmēra cukurs (ko viņš, man liekas, nedara nemaz regulāri) + migrēna parādījās pēc diagnozes arī.
02.02.2017 13:47 |

Reitings 10816
dr piesakos uz tusinjiem :)) un vasaraa klubos pat kaaju nesperu.... tas ir rudens/ziemas dregnumam :) bet, kad draudzinsh var, tad iemainu tadus klubu vakarus pret kaminu,viinu, dzhakuzi, filmu un superchillinju :)
02.02.2017 14:00 |

Reitings 4962
Kā ar cukura diabēta iespējamību?

Kas nosaka šo iespējamību? Es vēl pie ārsta neesmu bijusi, runājām pa telefonu, teica, ka cukurs ir stipri pāri normai, būs jāsāk ar diētu.
dr567309, un ar ko Tavā gadījumā tas bija saistīts?
02.02.2017 14:12 |

Reitings 2995
Ha, es tā jūtu, ka man būs ieejas maksa jāiekasē par tusiņiem :-D Nja, lai es tagas aukstumā vilktos uz klubiem, peh... Man tieši patīk iet ballēties un pa āru visu laiku! Tādēļ tik ļoti patīk pa labieti un piena otru pusi dzīvoties siltajā laikā. Nenormāli patīk tā atmosfēra! Visi ar ričukiem, spēlē pingpongu, vienkārši dzīvojas, čaloņa... mm (l)
02.02.2017 14:12 |

Reitings 1147
Cau!
Nu emsu atvilkusies maajas no aarsta, dabuuju 2 potes, ceru, ka nekadas blakusparaadiibas nebuus- saaposas duuriena vietas, temp. un tt. :-/
.
Laicinjs gan sodien nepriecee- veejinjs uhh! Bet taa jau ir silti. Meetelii man jau saak palikt pa karstu.
.
Laikam jaauzeed un jaapadzer kafija. :-)
02.02.2017 14:14 |

Reitings 12990
Arī vienkārši pārbaudot cukuru. Ja visu laiku ir virs normas robežas + slodzes tests ar glikozi. Bet nu nāk klāt dažādas pazīmes - svara zudums, bieža urinēšana, nenormāla apetīte, nogurums, bezspēks... nu tas ir viss, kas arī drauga brālim bija. Rija kā nenormāls, bet svars tikai krita un krita. Ja konstanti tev ir lielāks cukurs nekā ir norma, nezinu, jābaudās bieži.
02.02.2017 14:16 |

Reitings 4962
Rija kā nenormāls, bet svars tikai krita un krita.

Lūk, tas nu nav mans gadījums. :-D
Man sāk šķist, ka man tas viss no ēšanas. Kādus desmit gadus uzmanīju katru kumosu, ko apēdu, veselu virkni produktu neēdu, visi teica, ka neko neēdu, ēdu par maz, nepilnvērtīgs uzturs un tā tā tālāk, toties ar analīzēm viss bija kārtībā. Tagad kādus deviņus mēnešus (stāvoklī neesmu, lai nemulsinātu kādu) ēdu visu ko, īpaši neko neievēroju un ba-bams! visas analīzes p****ā!
02.02.2017 14:23 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Sveikas.
Nevēlējos veidot jaunu tēmu, bet man ir nepieciešmā kosmo gudro prātu palīdzība :)
Tātad mācu dēlam lasīt un man vajag palīdzību izdomāt vārdus kuros ir divskaņi : ai, au, ie, ei, ui, dz.
Piemēram.
Ai.
Aile
Aita
Aiza
Laiks,
Negaiss
Ainaži
02.02.2017 14:29 |

Reitings 12651
Tātad mācu dēlam lasīt un man vajag palīdzību izdomāt vārdus kuros ir divskaņi : ai, au, ie, ei, ui, dz.

Iela, ieeja, iespēja, pēriens (:-D), paveikt, apsveikt, maize, lauki, šaurs, puika, dzenis, dzeguze..cik Tev vajag? Es te varu pilnu lapu piedrukāt. :-D
02.02.2017 14:34 |

Reitings 265
Reģ: 07.12.2009
Šodien riktīgā pūķī esmu! (e) Nesen pasūtīju kleitu no asos un tad sākās... izekojot sūtījumu rādijās, ka tā ir vesta uz mājām, bet es tur neesot bijusi, esot atstāts aicinājums (da nekas nebija atstāts). Atradu piegādātāja pārstāvjus LV - Itella http://www.itella.lv/. Sazinājos caur epastu, jo telefonu neviens neceļ. Apsolīja piegādāt pasūtījumu, bet tā tas arī nav izdarīts. Telefonus neviens neceļ, uz epastiem arī vairāk neatbild. Komunikācija nenotiek. Un tad es atvēru sūdzības.lv. Nu gribas raudāt, uzņēmums to vien dara kā nepiegādā sūtījumus un nav iespējams viņus dabūt rokā https://www.sudzibas.lv/business/itella/271949
Silti iesaku apdomāties pirms nākamreiz ko sūtīsiet no asos. (e):'-(
02.02.2017 14:39 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits