Selene, pārdošana daļa no produkcijas jau ir pieejama veikalā RIJA, Terbatas ielā, driz būs gatava arī mājas lapa ar internet veikalu. Man vairāk patīk body yougurt sausai ādai ar dzērveni, labi mitrina un ātri iesūcas, bet ziepes arī ir labs. Smaržo patikami abi produkti. Aptuvenas cenas es norādīju rakstā.
Odria Interesē tavas ieliktaas sejas putas. Varētu man derēt ,bet kā viņas jālieto ,ka micelarais? Jāuzklāj un tad ar vati jātīra? Tas man ne pārāk patiktu.Patik ,ka ar ūdeni varu mazgāt. Man no LRP ir bijis tikai toniks problenatiskai ādai un man nepatika. Arī no manas puses laba atsauksme par Bioderma dušas želeju.Patik(l)
Manas vilšanās. Douglas matu serums ar argana eļļu .Maniem matiem ļoti minimāli kaut ko dod. Tad Dove ellina man likās daudz labāka. Un otrs.Max Factor Masterpiece tuša, zeltītā iepakojumā. Es vispār nesaprotu,kas tas bija. Esmu pieradusi tušu klāt 2 vas kārtās. Šo vienreiz uzklaju un viss. Otreiz tas nav iespējams,jo pielīp pie skropstam ka līme. Un vakarā dabūt neiespējami.Fui,fui,fui
:-/ Varbūt, kāda var ieteikt kādu labu krēmu priekš ādas sārtuma? Man vairāk uz pleķainu pusi, viss bija kārtībā, bet tagad atkal ir tāda ''nesmuka''. Biodermu esmu lietojusi, nekas nepalīdzēja.
Marta73 - Paldies, ieiešu aptiekā uzjautāt. :-) Līdz šim lietoju Biotherma Aquasorce krēmu (rozā) ļoti labi bija, bet pēdejās nedēļas tādi kā pleķi un sarkanīgi...
Uzdāvināja šādu komplektiņu. (l)Skrubītis un cimdiņš vēl nav lietots, bet viss pārējais jau ir izmēģināts, un ir super! Mamma zin,ka man patīk viss ar argāna eļļu.
dreambig, visvairāk cilvēkiem patīk zaļā līnija ar olīvām. Kad tur strādāju, nāca un pirka tādi, kuri jau n-tos gadus lieto tikai tos, bija pat viens gadījums, kad kliente mūs riktīgi nolamāja, ka nav uz vietas šampūna :D
Vakar nopirku Bioderma Hydrance Serumu. Nevaru vēl saprast ,bet liekas,ka tomēr nekas īpašs. Laikam vajadzēja ņemt Vichy Thermal Serumu. :-/ Jo liekas,ka Bioderma pietiekoši nemitrina.
Jau kādu laiciņu skatījos uz pēdu pīlingu, vēl nēsmu mēģinājusi, bet iegādājos šo: Otrs jaunums no Benefit- lūpu krāsa un laineris divi vienā. Klājas ļoti labi, lainera efekts ļoti interesants, kopumā patīk, noturība arī ok, lūpas nesausina.
Krēmīgas putas, forša smarža un liela pudele. Ceru,ka pie beigām aromāts neapniks. :D Želejveida segas mazgājamais līdzeklis ar sīkām abrazīvām daļiņām. Grūti nosaukt par skrubi, man prasās ko "skrubējošāku" :-/:-/
Nip Fab sejas skrubis, ļoti patīk: Ņemot vērā vēl zemo cenu (3,99 gbp), ideālas matētas brūno toņu acu ēnas no W7: Victoria's secret Vanilla lace sprejs - mans mīļais aromāts: Vēl pirmo reizi tiku pie Batiste sausajiem šampūniem, ir OK.
Neskaitāmais Batiste sausais šampūns. Mazgāju matus katru otro dienu. Lietoju otrajā dienā pēc mazgāšanas. priori, jā, tas NIP Fab skrubis ir tiiik labs, vispār tā glycolic sērija ir laba.
Stenders Grape body lotion - smarzho saldeni, smarzha saglabaajas vismaz 2 stundas, aada tikai uz mirkli ir gluda, efekts nav ilgstoss. Nav efektiivs produkts Bioderma Hydrabio Riche - kreems juutiigai un dehidreetai aadai, lietoju nedeellu. Aada taada pati kaa bija, nedaudz izlidzina grumbinnas un mitrinaataakas aadas efekts tikai uz pasu lietossanas mirklis. Pirms tam attiiru aadu ar hydrabio micarello uudeni, kas labi tiek galaa ar kosmeetiku.