Problēma ar asos.com

Reitings 265
Reģ: 07.12.2009
Sveikas, meitenes!
Situācija dikti piņķerīga. Pasūtīju no asos.com un priecīga gaidīju savu pasūtījumu, bet... Līdz LV robežai tas ir piegādāts ar DHL. Tālāk nodots uzņēmumam Posti, kurš turpinājis piegādi. Piegādes brīdī neesmu bijusi mājās un pie sūtījuma izsekošanas rādās, ka man atstāts paziņojums. Lieki teikt, ka neko neesmu saņēmusi. Tagad ķeru vēju... varbū kādai ir bijis līdzīgi? Kā jūs dabūjāt savus sūtījumus no asos? :'-(
31.01.2017 13:01 |

Reitings 378
Reģ: 24.05.2010
Santa_m- paldies par info.
Pagaidām esmu saņēmusi info tikai no Asos- jāgaida līdz 10.februārim, ja līdz tam kleitas nebūs nonākušas līdz manim- saņemšu refund vai replacement. Viņi arī minēja,ka Itellai esot delivery issues..
No Itellas, protams, klusums :-D
03.02.2017 12:21 |

Reitings 265
Tikko saņēmu savu paciņu:-D uz paziņas bija uzlīmēta mana papildus informācija ar milzīgu izsaukuma zīmi. Sak, šitai psihajai jāpiegādā ātri. :-D Meitenes, cīnieties par savām paciņām. Rakstiet ko līdzību manai vēstulei un tad jau, cerams, dabūsies. Vēlu visām veiksmi!
03.02.2017 12:30 |

Reitings 2995
Reģ: 22.06.2016
Ok, es pamaisīšu gaisu, bet, meitenes, jūs neaizdomājaties par to, ka jums neatbild nejau tādēļ, ka vienkārši negrib, bet tādēļ, ka izveidojies milzīgs backlog ar visiem e-pastiem?
Es daļēji darbojos "otrā pusē" un redzu kas notiek situācijās, kad ir milzu apjomi, daudz e-pastu, telefonus slēdzam nost, jo runājot pa telefonu var apkalpot tikai un vienīgi vienu personu, bet dzīvie čati + e-pasti nozīmē, ka viens cilvēks var apkalpot vairākus uzreiz. Un tad rodas kretīni, kuri nesaņem atbildi stundas laikā un draud ar visu ko vien iespējams, lai gan ir cilvēki, kuri atbildi gaida jau vairākas dienas.
Jā, ok, tas ir tikai VARBŪT, bet tomēr der arī par to aizdomāties. Varbūt ne šajā situācijā, bet kādreiz citreiz dzīvē. Cilvēki, kuri nekad nav redzējuši, kā notiek atbildēšana uz e-pastiem, draudiem, problēmu risināšana utt, nevar pat iedomāties, cik laikietilpīgi tas ir. Un bieži vien ir tā, ka problēma apzināta, bet to nevar atrisināt bez atbildes no trešās puses vēl, tad atkal ir gaidīšana.
03.02.2017 12:43 |

Reitings 204
Reģ: 29.01.2009
santa_m, apsveicu, ka viss nokārtojās! :-D :-)
.
Es no ASOS sūtu vidēji reizi mēnesī un vienmēr viss ir kārtībā, izņemot vienu reizi. Oktobrī biju pasūtījusi šo un to, bet nekas nepienāca līdz pat decembrim - pati arī īpaši nelikos ne zinis. Tad sāku rakstīt piegādātājiem, šie tikai atbildēja, ka nāk, lai gaidot, esot aizkavējies. Pēc pāris nedēļām gan vairs neizturēju un sacīju, ka vairs netaisos gaidīt - man vairs šīs lietas nav aktuālas, tās bija Ziemassvētku dāvanas, ko jau tā pasūtīju laicīgi (nebija jau gan, bet dusmas par gaidīšanu radīja spītu, ka sadusmojos par piegādātāju lažu :-D ) Teicu, lai atgriež naudu, uz ko viņi atbildēja, ka paciņa ir noklīdusi. :-) Lai rakstot ASOS. Tā arī beidzot darīju un ASOS atbildēji zibenīgi. :-) Jau nākamajā dienā atgrieza naudu - tā ka viņiem ļoti uzticos un zinu, ka problēmu viņu galā nebūs. JA nu - tad vienīgi ar piegādātājiem, bet arī - kas var pašā sliktākajā gadījumā notikt? Nepienākt kleita uz kādu pasākumu laikā, bet tāpat jau naudu atgriezīs.
03.02.2017 12:46 |

Reitings 10816
domaju, ja azhiotazha ir sacelta un arii BezTabu iesaistijies, tad nokartosies viss:) vismaz taa ceru un noveelu Jums visaam, kuras kaut ko sutijushas :)
03.02.2017 12:46 |

Reitings 438
Reģ: 04.05.2013
man tētim no asos vakar piegādāja paciņu, nekādu problēmu un viss laikā, kurjers esot zvanījis
03.02.2017 12:53 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Ko jūs ņematies - Bez Tabu taču noskaidroja, ka viņiem pārslodze. Pati Itella pārstāve teica, ka viņi nebija gaidījuši tādus apjomus un vienkārši nevar paspēt. Tā ka gaidiet!
03.02.2017 13:04 |

Reitings 204
Nerea, ja saka, piemēram, 1, 2 vai 3 nedēļu laikā, tad klients ar to rēķinās. Paši vainīgi, ne jau pasūtītājam jācieš no viņu nespējas laicīgi izdarīt savu darbu. Līdz ar to jārēķinās, ka būs sūdzības, neapmierināti klienti un prasība atmaksāt par neizdarīto pakalpojumu (laicīgums arī ir pakalpojums - ja sūta attiecīgā mēnesī, tad vairākus mēnešus vēlāk prece vispār var nebūt vajadzīga). Tā ka viss normāli - jāinteresējas un jāpastāv par savām patērētāja tiesībām.
03.02.2017 13:13 |

Reitings 2995
Vispār jau, jebkurš normāls uzņēmums, kurš piedāvā piegādi, terms & conditions atrunā teju jebkādus iemeslus, kādēļ piegāde drīkst un var kavēties. :) Mums ar tas pats ir... cilvēki ieciklējas -bet es gaidīju norādītajā laikā! Bet noteikumos rakstīts, ka laiki ir tikai aptuveni un var mainīties dažādu apstākļu dēļ.
03.02.2017 13:17 |

Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
dr567309 un Nerea, tad vismaz varēja to informāciju ielikt mājaslapā, nevis melot, ka kāds ir braucis un vedis paciņas, lai gan tā nav.
Viņi nevarēja izpētīt tirgu pirms tajā sākt darboties? Ko dara tie speciālisti, kam tas ir darba uzdevumos? Par ko viņi saņem algas?
03.02.2017 13:19 |

Reitings 324
Jā, tur jau tā lieta, ka tika ievietota nepatiesa informācija pie paciņas izsekošanas + neiespējami jebkā sazināties. Ja būtu jebkāda informācija, paziņojums mājaslapā, es arī vienkārši mierīgi gaidītu, bet šī reālā kombinācija ar nepatiesu informāciju un nekādām atbildēm, lika domāt, ka savu paciņu tā arī varu nesaņemt. Vienmēr viss ar piegādi ir bijis tiešām super līmenī, bet te pēkšņi kkāds nedzirdēts piegādātājs ar savu mistisko klientu (ne)apkalpošanas politiku un daudzās sūdzības internetā...
03.02.2017 13:27 |

Reitings 378
dr567309- problēma, ka viņi trackingā norāda, ka ir atveduši pakas, bet es it kā neesmu bijusi uz vietas- pie durvīm neviens nezvanīja, pa telefonu arī nē un paziņojumi arī nav atstāti- viss ir kā melnajā caurumā, tas arī ir ok? :-)
03.02.2017 13:30 |

Reitings 265
a būtu jebkāda informācija, paziņojums mājaslapā, es arī vienkārši mierīgi gaidītu, bet šī reālā kombinācija ar nepatiesu informāciju un nekādām atbildēm, lika domāt, ka savu paciņu tā arī varu nesaņemt.

++++
Tieši tur jau rodas tas satraukums. Man ir tieši tāds pats viedoklis. Ja es ieejot viņu mājaslapā redzētu paziņojumu, ka ir tāda situācija un lūdzam uzgaidīt. Viss chill, es nesteidzos ar saņemšanu, bet mani maldina un sniedz nepatiesu info. Tad es sāku cepties, jo man liekas, ka kāds mani čakarē.
03.02.2017 13:45 |

Reitings 5625
Man tagad bija problēmas ar 1a. pasūtīju 10 decembrī, solīja 20. decembrī piegādāt... Protams, ziemassvētku dāvana. Rezultātā saņēmu tikai janvāra sākumā un pati meklējot, jo e-pastā neatbildēa, telefonu ar nē, vienīgā iespēja, kā man izdevās FB mājaslapā.
Ok, Ziemassvētku laiks, es vēl saprastu, bet kāpēc viņi neziņo man, ka atvainojas, ka piegāde kavēsies? Kāpēc man jāmeklē/jāzīlē. kur ir mans sūtījums?
Un ja ir rakstīts 20. datums, tad arī ir jāpiegādā, jo samaksa veikta.
Un vislabākais - kāpēc citiem nav Ziemassvētku laiks? to pašu 220.lv tajā pašā laikā arī pasūtīju un pēc 3 dienām jau paciņa bija klāt!
03.02.2017 13:56 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Es piekrītu, ka slapstīšanās no viņu puses neizskatās profesionāli. Tagad nesmukums pa visu Latviju.
03.02.2017 19:36 |

Reitings 2995
Ok, tieši šis gadījums ir kāds ir, bet nu..es padalījos kā tas dažreiz notiek otrā pusē. Un tad ir panika, aizmirstās svarīgas lietas, kaut kur paciņai piegādes diena neierēķināta utt. Nu nekas, no kļūdām mācās - šim uzņēmumam nu būs ļoti jāstrādā, lai savu reputāciju izlīdzinātu!
03.02.2017 20:02 |

Reitings 1224
Reģ: 17.08.2015
Bez Tabu taču noskaidroja, ka viņiem pārslodze. Pati Itella pārstāve teica, ka viņi nebija gaidījuši tādus apjomus un vienkārši nevar paspēt.
Tas nav attaisnojums,ja reiz ir izvēlējušies šādu darbības jomu,tad arī ir jāspēj strādāt atbilstoši, kā tas ir jebkurā citā darbā. Ja nevar paspēt,tad viņiem ir jāatsakās no palkapojumu sniegšanas.
03.02.2017 20:21 |

Reitings 378
Neliels update- vakar saņēmu pirmo paku caur Omnivu!
07.02.2017 09:15 |

Reitings 854
Reģ: 07.03.2015
Kā tagad ir ar piegādi no Asos? Viss kārtībā? Cik ilgi jāgaida?
23.02.2017 15:25 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Sophie. viss kārtībā, piegādāja nedēļas laikā ar kurjeru. Sūtīju pirms divām nedēļām, pagāšnedēļ saņēmu. DHL gan tas nebija, kaut kāda bezbusiņreklāmas firma :-D
23.02.2017 15:28 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits