Sveikas, meitenes!
Jau vairākas dienas mani nomāc viena doma, bet par visu kā tiku līdz šādai domai - no sākuma.
Jau kopš bērnības esmu bijusi bumbulīts (tie nav lieki 2-3 kg). Agrā vecumā man atklāja žultsakeņus, kas pusaudžu gados mani padarīja milzīgu. Tos izoperēja. Cīnījos par veselību. Paldies Dievam, tagad viss ir kārtībā, izņemot vienu lietu - es nevaru notievēt. Jau 3 mēnešus ievēroju diētas no svara vērotāju programmas, ļoti cenšos,lai ikdienā kustētos pēc iespējas vairāk. Tomēr svars nu ļoti negribīgi atkāpjas.
Sakarā ar šo visu, man galvā ir tik daudz domu. It īpaši,ja man nākamgad ir kāzas, bet es tik ļoti vēlos nomest vismaz 10kg.
Esmu domājusi par kuņģa samazināšanu (lai gan neesmu tik smaga,lai kas tāds būtu nepieciešams), ātri atmetu šo domu, jo pārāk liela ķirurģiska iejaukšanās.
Tad man prātā ienāca doma par gredzena uzlikšanu savam kuņģim. Vai kādai ir bijusi pieredze ar šādu brīnumu? Kāda ir dzīve ar gredzenu vēderā? Kādas atsauksmes? Lasīju,ka tur ir maza ķirurģiska iejaukšanās.
Mana otrā doma ir par Vitalitātes akadēmiju. Ko Jūs,dāmas, domājat par akadēmiju? Tā tiešām palīdz dabīgi nomest svaru un vai ir vērts maksāt 100 eur dienā par šīs akadēmijas programmu?'
Tiešām nepieciešams Jūsu padoms