Sveikas,
man ir problēma, kuru nezinu kā risināt. Tātad dzīvoju dzīvoklī kopā ar vēl divām meitenēm, vienai no viņām ir kaķis. Kaķis ir ļoti valdonīgs, ja kaut kas nenotiek pēc viņa prāta, tad viņš dusmojas un dara riebeklības.
Kaķi nelaižu savā istabā, jo viņš ir iedomājies, ka esmu medījums un visu laiku mani "medī", t.i. uzbrūk - metas ar nagiem un zobiem rokās, kājās, tāpēc izvairos no komunikācijas ar kaķi vispār - nemīļoju, nedodu ēst, istabā nelaižu. Tādās reizēs, kad kaķis man uzbrūk saķeru viņu aiz skausta un piespiežu pie zemes un skaļi saku, ka nedrīkst. Esmu aplējusi ar ūdeni, bet nelīdz un turpina man uzbrukt. Kaķis ir tik uzmācīgs tikai attiecībā pret mani, arī visvairāk grib nākt pie manis istabā, pārējās liek mierā. Godīgi sakot mani māc izmisums jau, piemēram, šovakar kaķi nelaidu istabā un atkal uzbruka man, koda kājā un leca rokā. Ļoti spēcīgi kaķi paņēmu aiz skausta un sabāru, sāka pat ņaudēt.
Ko darīt, lai kaķis mani liktu mierā? Tagad vēl ziema, tad apģērbs ar garām rokām, bet kas būs vasarā? Pat baili domāt?
Varbūt varat ieteikt man kaut ko - kā rīkoties,kad kaķis atkal uzbrūk? Kā pārtraukt šo visu? (t)