Labrīīīīīt!
Beidzot piektdienāāāā! Lai gan, manā dzīves ritmā tas baigi daudz ko nemaina tā vai tā :-D Vakar biju centrā, sakarā ar studijām, nu ārprāts. Pilnīgi cita pasaule! Gāju cauri Vecrīgai un visu bildēju utt. Pēc tam sāku prātot, ka patiesībā, lai arī cik ļoti man pirmos mēnešus patika tas, ka strādāju no mājām un esmu maksimāli izolēta no sabiedrības, tad kaut kā pamazām sāku saprast, ka tomēr man pietrūkst burziņš un drūzma un skaļums utt. Tādēļ uz februāra vidu varbūt sākšu uz sporta zāli piestaigāt - gan lai gaļu savāktu uz vasaras pusi, cik nu sanāks, gan lai cilvēkos pabūtu. :-D
Bet vispār.... man pēdējās dienās uznācis kaut kāds profesionālais pagrimums. Man vispār negribas neko darīt darba lietās, man pazuda interese par savu darbu un vienkārši zero fucks given. Ko lai dara? :-D Jau pēdējās 3 naktis siroju pa pinterestu un smeļos idejas, ko darīt. Arvien vairāk un vairāk saprotu, ka gribas atkal ar rokām darboties, gribas kaut ko veidot, darināt. Ideju miljons, bet nezinu vai tas ir nopietni... :-D