Stāstu ļoti maz, jo nav nekādas motivācijas kolēģiem, paziņām vai draugiem stāstīt par savām problēmām vai lielajiem notikumiem. Es nemeloju, bet neviens neuzdod jautājumu: "Kas slikts noticis ar tevi pēdējā laikā?" un būtībā bieži vien ir kā ņammīgajam - "wow, kāpēc Tu neteici, ka blablabla?", uz ko es raustu plecus un saku: "Tu neprasīji!"
.
Draugam stāstu daudz, bet ne tādus sīkumus, it īpaši par darbu. Vairāk, kad viņš man jautā kaut ko. Tētim un mammai stāstu tikai spilgtākās problēmas un arī labos notikumus, jo sazinamies bieži un tad dabiski pārstāstu ikdienu izlaižot sīkās problēmas. Parastās draudzenes zin ļoti daudz virspusēji, bet iekšā neko daudz. Es zinu visu par viņām, bet tās ir viņas, viņām patīk stāstīt. Par attiecībām vispār maz runāju, vairāk sanāk ar vienu cosmo meiču, labāko draudzeni un māsu. Man nepatīk, ka kāds zin, ka esam satrīdējušies un tad ir jautājums: "Oho, jau tik ātri salabāt? Es gan palauztos, jo viņš izdarijā tā un tā, utt." vai arī negribu, lai zin, kurā seksa pozā viņam vai man rodas lielākie prieki. :D
.
Būtībā, man dabiski sanāk pielietot, jo mazāk par tevi zin, jo labāk tev iet variantu.