Jāiet uz veikalu un jāmēģina. Cik cilvēku, tik viedokļu. Man, piemēram, Šhiseido laineris liekās šausmīgākais laineris no visiem. Par tādu naudu! Pfff... Tad jau labāk Bourjois (vai kā to masu kosmētiku sauc).
*Bāze. Bāzi nemaz neiesaka katru dienu, jo tā var saturēt silikonu (90%) arī satur un tas neļauj ādai elpot. Ja āda ir pietiekami attīrīta un labi mitrināta- tonālais turēsies tā pat un visu dienu. Es, piemēram, ikdiena bāzi nelietoju, lai gan lietoju tiešām pilno make up. Lietoju Make-up fixatoru. Pūšms sprejs, pateicoties, kuram make-up's vakarā ir tur, kur es viņu no rīta uzliku. Agrāk lietoju Nyx, tagad pārgāju uz Urban Decay.
*Tonālais. Manā skatījumā ''tonālā krēma Dievs'' ir Clinique. Bet, ja Tu gribi dabiskāko efektu, tad vairums lieto BB un CC krēmus.
*Uzacu ēnas- Christian Fay ir ļoti laba kvalitāte un ar trafaretiem. Tas man tagad favorīts.
Visbiežāk jau ir tā, ka vnk vajag- tonālais, tuša, laineris/zīmulis, uzacis un mazliet vaigu sārtuma, nelielu pigmentu lūpām un viss. Nevajag nekādus kalnus.
Galvenais, lai sejas āda ir pareizi attīrīta un kopta, tad viss būs labi.
Taču, lai ko Tev katrs ieteiks- Tev būs savi favorīti un savas antipātijas.
Mierīgi aizej uz veikalu un parunā ar pārdevēju, papēti klāstu. Pamēģini. Kamēr neizmēģināsi- tas būs kā kaķis maisā. Pamēģini, pastaigā, nepērc uzreiz.