Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

MakeUp

Reitings 93
Reģ: 22.09.2014
Sveikas meitenes! Tā kā esmu atradusi darbu, kur nepieciešams labi izskatīties, vēlos padomu... Kāda kosmētika ir jāpērk, lai izskatītos nu aptuveni tā, kā bildē ko pievienoju? T.i. Kas tieši jāpērk, piem. pūderis, bāze - kāda un kā atrast? Un interesē, kā panākt lai meikaps noturētos pec iespējas ilgāk?
P. S. Bildei ilustrativa nozīme... Ēnas un tušas man ir pašsaprotama lieta, bet sejas ādas tonēšana 0...
26.01.2017 02:47 |

Reitings 93
Reģ: 22.09.2014
26.01.2017 02:48 |

Reitings 420
Reģ: 06.03.2016
līdzīgam efektam lietoju:
1) makeup for ever tonālo un bāzi
2) chanel pūderi
3) shiseido uzacu ēnas un laineri
4) chanel vaigu sārtumu
5) kanebo tušu.
ēnas nelietoju, lūpu krāsa YSL rozigs tonis.
26.01.2017 03:09 |

Reitings 1274
Reģ: 23.09.2012
1. jāzin ,kāds ir tavs ādas tips
2. kādas tekstūras tev labāk patīk
3. kārt vieglāk aiziet uz konsultāciju pie vizāžista, kas gan parādīs, gan palīdzēs uzkrāsot tieši tā, kā to pati vēlies ;)
4. makeup noturiba ir atkarīga gan no bāzes, gan no pūdera, gan vēlams jālieto nostiprinošais/fiksējošais sprejs, bet viss tas ir jāņem vērā un jāskatās pēc pirmajiem diviem punktiem, tāpēc tiešām iesaku parunāt ar vizāžistu, kurš faktiski un uzreiz redz Tavu seju un ādas stavokli utt.
26.01.2017 15:46 |

Reitings 13
Reģ: 01.09.2012
Jāiet uz veikalu un jāmēģina. Cik cilvēku, tik viedokļu. Man, piemēram, Šhiseido laineris liekās šausmīgākais laineris no visiem. Par tādu naudu! Pfff... Tad jau labāk Bourjois (vai kā to masu kosmētiku sauc).
*Bāze. Bāzi nemaz neiesaka katru dienu, jo tā var saturēt silikonu (90%) arī satur un tas neļauj ādai elpot. Ja āda ir pietiekami attīrīta un labi mitrināta- tonālais turēsies tā pat un visu dienu. Es, piemēram, ikdiena bāzi nelietoju, lai gan lietoju tiešām pilno make up. Lietoju Make-up fixatoru. Pūšms sprejs, pateicoties, kuram make-up's vakarā ir tur, kur es viņu no rīta uzliku. Agrāk lietoju Nyx, tagad pārgāju uz Urban Decay.
*Tonālais. Manā skatījumā ''tonālā krēma Dievs'' ir Clinique. Bet, ja Tu gribi dabiskāko efektu, tad vairums lieto BB un CC krēmus.
*Uzacu ēnas- Christian Fay ir ļoti laba kvalitāte un ar trafaretiem. Tas man tagad favorīts.
Visbiežāk jau ir tā, ka vnk vajag- tonālais, tuša, laineris/zīmulis, uzacis un mazliet vaigu sārtuma, nelielu pigmentu lūpām un viss. Nevajag nekādus kalnus.
Galvenais, lai sejas āda ir pareizi attīrīta un kopta, tad viss būs labi.
Taču, lai ko Tev katrs ieteiks- Tev būs savi favorīti un savas antipātijas.
Mierīgi aizej uz veikalu un parunā ar pārdevēju, papēti klāstu. Pamēģini. Kamēr neizmēģināsi- tas būs kā kaķis maisā. Pamēģini, pastaigā, nepērc uzreiz.
28.01.2017 10:50 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits