Nu tā Valentīndiena ..

Reitings 133
Reģ: 14.11.2015
Čau!
Ir tāda lieta, ka esmu attiecībās divus mēnešus, drīz būs trīs un par cik tuvojas Valentīndiena, tad aizdomājos par dāvanu. Ko lai dāvina, ja esam kopā tik neilgu laiku? Zinu tikai to, ka viņš nav lielākais fans šai dienai. :-D
Neesmu bijusi attiecībās kādus trīs gadus, tāpēc nezinu kas tagad ir modē ( ja runājam par dāvanām ) un par cik esam kopā tikai mazu laiku, tad vispār esmu izsista kā no sliedēm, labprāt neko nedāvinātu, bet tā nevar :-D
23.01.2017 14:50 |

Reitings 500
Reģ: 03.03.2014
Zīle, ka tik astotais marts arī nav dabūjis birku par komerciāliem svētkiem. :D
24.01.2017 13:22 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
es neiespringtu uz dávanu pirkshanu (ípashi, ja vírietim tie svétki nepatík )- var tachu vienkárshi panjemt ko uzkozhamu un pudeli vína/ sataisít kopígi vakarinjas un pudeli vína vai alus... nav jau jáiespringst uz apdávináshanos?! ípashi ja gadi vairs nav 16-17, kad ir baigá vélme péc liela míksta balta láca ar ko sabildéties uz feisbuká atrádít :D
es tádus ''svétkus'' labák pavadu gatavojot svinígákas vakarinjas vai aizejam uz restoránu, uzcepu kúku, vírs uzdávina ziedus (tos dávina arí parastás dienás), nekádu kruto dávanu negaidu un negribu. apdávináties var vismaz 2 reizes gadá - Zsvétki un dzimshanas dienas, un man ar shím 2 reizém ir vairák ká pietiekami un savu dzimshanas dienu jau gadus 10 nesvinu.
bet tas ir mans viedoklis, ja gribas míksto láci vai sarkanu audi, tad nu uz priekshu :D
24.01.2017 21:55 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Tas tasv dizaineris ja? Tam gan katru menesi iznak davanas...ziemisi, vardinsvetki, un vel nav februaris pat sacies jau nakamo tu stuko. Neiznak lieli terini?
24.01.2017 22:07 |

Reitings 2861
Reģ: 11.10.2014
jūs jau esat sarunājuši, ka iesi pie viņa ciemos pēc 3 nedēļām? :D
anyways, var jau arī neko nedāvināt, nav jau dzimšanas diena, šaubos, ka apvainosies. aiznes vīnu. win-win :D
.
man šķiet, ka saskanīgiem un foršiem pāriem nebūtu jābūt problēmām ar vēl vienu dienu, ko kopīgi nosvinēt. jo nav jau tāda uzspiesta šablona svinēt. nav jau jādekorē māja, jāģērbjās rozā un jādāvina dāvanas, bet kāpēc neatzīmēt dienu, kas veltīta mīlošiem pāriem, kāpēc neuztaisīt foršu date night? jā, to var arī jebkurā citā dienā, bet mammu jau arī mīlat katru dienu, neatkarīgi no tā, ka māmiņdienā dāvināt viņai ziedus, bet citās dienās nē.
es priecājos par visiem svētkiem un bieži vien mēdzu atzīmēt arī citu valstu svētkus, kas man šķiet forši :D vairāk prieka
24.01.2017 22:24 |

Reitings 269
Reģ: 21.11.2016
es priecājos par visiem svētkiem un bieži vien mēdzu atzīmēt arī citu valstu svētkus, kas man šķiet forši

Man arī šādi sanāk. Dzīvoju vienā valstī, kuras svētkus atzīmēju. Tad vēl atzīmēju arī Latvijas un Anglijas svētkus, jo Latvija ir dzimtene, bet Anglijā savulaik diezgan daudz laika pavadīts +daudz draugu iegūts. Tā nu bez maz vai sanāk viss gads vienā svinēšanā. :D Bet nu forši! Vismaz vairāk jautrības! :)
25.01.2017 03:46 |

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
Man ari patik atzimet svetkus tos pasus Helovinus utt.;) Jautri! Par to pasu kaa iepriecinaat virieti ir tiesaam jaaskataas pec vina hobijiem. Pagatavo vina miilaako edienu, noperc pudeli ,uztaisi masaazu izdomaaa kaut ko:)
25.01.2017 06:17 |

Reitings 21
Reģ: 25.11.2019
Valentīndiena var būt lieliska iespēja pārsteigt savu partneri ar kaut ko īpašu, arī ja esat kopā īsu laiku. Šogad mēs izvēlējāmies personalizētus T-kreklus ar izšūtu dizainu. Pasūtījām to Printtoo, un tas bija lielisks veids, kā padarīt mūsu dāvanas unikālas un īpašas.
15.06.2025 14:48 |

10 gadi
Reitings 329
Reģ: 29.03.2010
PukjiteRozite @ 15.06.2025 14:48
Valentīndiena var būt lieliska iespēja pārsteigt savu partneri ar kaut ko īpašu, arī ja esat kopā īsu laiku. Šogad mēs izvēlējāmies personalizētus T-kreklus ar izšūtu dizainu. Pasūtījām to Printtoo, un tas bija lielisks veids, kā padarīt mūsu dāvanas unikālas un īpašas.

Bļ@, nopietni?? 🤣🤣🤦‍♀️🤦‍♀️
15.06.2025 19:32 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits