Sveikas!
Esmu nonakusi kartejajas dzives krustceles un nespeju izlemt, ka turpmak rikoties.
Si gada rudeni uzsaku studijas arzemes, stradaju pusslodzes darbu uzkopsanas sfera, lai spetu sevi nodrosinat, jo bez valodas zinasanam citas darba iespejas nebija.
Sakotnejais pazemojums tika ataisnots ar investicijam nakotnes izglitiba un ka merka del esmu gatava darit visu, ari tirit tualetes.
Laikam ejot, atklaju, ka izveleta programma nav gluzi tada, ka biju iedomajusies, ka ari kursa biedri ir daudz jaunaki par mani un nav kopigu interestu, lekcijas vairs nesagadaja prieku. Ari dzivesvieta joprojam nav patstaviga un ta ka vienmer esmu dzivojusi komfortablos apstaklos-ireta istaba dalita dzivokli klust par kaut ko neizturamu, atrodos nemitiga spriedzes un stresa situacija.
Tiku atlaista no darba, jo prasibas, kadas tiek izvirzitas ir neiespejami izpildit noteiktaja laika.
Ta ka nakotne veletos savu uznemumu, izlemu apgut finansu vadibu, bet saprotu, ka nevelos stradat bankas ieredna vai gramatveza darbu un kalkulacijas exceli mani nogurdina.
Ta ka neviens no dzives aspektiem- ekonomiska situacija, dzivesvieta, izglitiba sobrid nav sakartots nezinu, ka rikoties talak..
Kads butu Jusu ricibas plans sada situacija?