Bieži vien tie traki greizsirdīgie ir tie, kuri paši mīl flirtēt vai iet pa kreisi ar citiem.
Mans bijušais bija tik greizsirdīgs, kaut gan pats bija tas, kurš laiž pa kreisi.
Tagadējās attiecībās nav nekādas greizsirdības. Esmu pārliecināta, ka mani nekad nekrāps un arī es nekad nekrāptu.
Bet, nu, tas nenozīmē to, ka ja es kaut kur aizbraukšu uz vairākām dienām, tad viņš man nepajautās ar ko, kur biju un cikos atnācu mājās.
Manējam apkārt nav baigi daudz sieviešu, bet ja arī būtu, tad noteikti neiespringtu. Viņš vienkārši nav no tiem, kas darba vietā centīsies aplidot kolēğītes un mēğinās dabūt kādu no viņām uz galda.
Tev vienkārši jāizvērtē vai tavējais ir pietiekami nobriedis vīrietis vai vēl tāds puišelis, kuram interesē ielīst pēc iespējas vairākās "biksiņās". :-D
P.S. Zinu, ka manējais uz bāru vai citu vietu ietu pasēdēt, parunāt tikai ar tādu sievieti, kura viņam varētu izstāstīt ko viņam noderīgu un interesējošo. Nu, patiesībā tas pats uz vīriešiem attiecas. Tāpat, papļāpāt par neko uz bāru viņš ietu tikai ar saviem draugiem. Un dīvaini, ka tavējam patīk tieši pa bāriem staigāt un papļāpāt ar sievietēm. Manuprāt, daudz sakarīgāk darba lietas būtu iet apspriest kādā kafūzī, restorānā.
Man vispār riebtos, ja manējais pa bāriem sāktu staigāt, kur nu vēl ar sievietēm. Tādā ziņā būtu baigais pūķis un aizliegtu tādas pasēdēšanas(ar visu to, ka uzticos).:-D