Iespējams es esmu dīvains, taču es īsti neizprotu problēmu. Jūs taču jau kādu laiku esat šķīrušies, cik sapratu, bez iespējām atjaunot attiecības. Tad kāda problēma saiet kopā ar kādu kurš patiešām patīk, kurš tevi iespējams spēs darīt laimīgu. Man kā puisim nebūtu problēma saiet ar drauga bijušo, ja man pret viņu izveidotos spēcīgas jūtas. Kā arī, man kā puisim nebūtu iebildumu, ja mans draugs satiktos ar manu bijušo, jo mēs taču esam šķīrušies. Es neesmu no tiem puišiem, kurš dzīvo pēc principa, ja man nav, tad neviens cits arī nedabūs...Manuprāt diezgan egoistisks princips. Es ticu ka neesmu tāds vienīgais. :)
Iespējams tava ex, draugs tevi vēlas kā draugu, drošivien nedaudz simpatizē viņam kā sieviete, taču ne tik ļoti, lai tevi skatītu kā potenciālo partneri, draudzeni. Un viņš zin, ka meitenēm ir tāds TABU uz draudzeņu bijušajiem puišiem, viņš to iespējams izmantoja, lai nesāpīgā veidā tev paskaidrotu, ka tu viņu neinteresē kā partnere, otrā pusīte, taču viņš vēlas saglabāt tevi kā draugu. :)