Sveikas meitenes!
Man ir radusies viena, manuprāt, liela problēma - man dikti sāk iepatikties viena bijušā puiša draugs.
Mēs mācamies vienā kursā (vienīgo gadu, jo viņš bija paņēmis akadēmisko), viņš man bija pazīstamākais kursā, tāpēc sākām vairāk laika pavadīt kopā jau kopš septembra. Sākumā likās tikai draudzīgas attiecības, bet vēlāk izrādījās ne tik vienkārši. Mums pat ir sanāci pabučoties vienā tusiņā. Nākamajā dienā viņš man pateica, ka negrib pazaudēt savu draugu (manu ex) un tas būtu dīvaini. Kaut kā to pārdzīvoju, sāku satikties ar citu puisi (tas, kurš tas ķertais, ja kāda atceras iepriekšējo diskusiju). Tagad atkal esmu laiciņu brīva un mēs atkal satuvinājāmies - sestdien divatā aizgājām uz Vecrīgu, mierīgi pasēdējām, papļāpājām, neko vairāk. Sāku saprast, ka viņš man tiešām sāk patikt, bet arī apzinos viņa nostāju un baidos, ka tās ir tikai manas cerības
Šo puisi es iepazinu tajā pašā laikā, kad savu ex, tieši tajā pašā pasākumā. Nezinu vai biju izdarījusi nepareizu izvēli vai kas, bet tagad graužu pirkstos un apzinos, ka attiecības tā arī varētu neizveidoties.

Kā man rīkoties? Vai aizmirst šo visu vai tomēr mēģināt rīkoties un cīnīties?