1. Man ir fiziskas slodzes darbs, tāpēc ārpus tā speciāli uz zāli neeju un neskrienu, man pat nav normālu sporta apavu. Man nav liekā svara problēmas, bet tāpat brīvo laiku pavadu aktīvi, patīk garas pastaigas, reizēm sanāk doties uz dzīvnieku patversmi, baseins, vasarā velo, skrituļslidas, volejbola/basketbola spēles ar draugiem, kārtīga izdejošanās. Un tas viss ar 100% atdevi. Esmu cilvēks, kam nepatīk skaistu dienu pavadīt istabā pie TV. Pie aktīva dzīvesveida ātri pierod, ja esi bišķi slinkāka, atrodi kādu aktīvu draudzeni, draugu, kas sākumā Tevi varēs vilkt līdzi, līdz pati pavilksies un kļūsi par piekritēju tādam dzīvesveidam. :D
2. Skaistuma rituāli sejai ir mazgāšana, mitrināšana un tad meikaps. Ķermenim ir smaržīgi krēmi (tos vairāk lietoju vasaras sezonā), roku mitrināšanai ziemā pievēršu pastiprinātu uzmanību. Man riebjas nekopti nagi, tas rada tik pat nevīžīgu skatu kā netīri, spuraini mati. Reizēm varu pastaigāt ar nolupušu nagu laku un neķemmētiem matiem čupčikā, bet tas man uz īsu brīdi. Uzskatu, ka man jācenšas sevi kopt tik pat ļoti, cik to darīju pirms biju attiecībās un, kad uzsāku attiecības ar draugu. Esmu iesāstījusi sev, ka tā sava veida cieņas izrādīšana pret otru cilvēku. Mani tas iedzītu kompleksos, ja draugs censtos pēc cilvēka izskatīties tikai tad, kad izietu sabiedrībā. :-D
3.Kā jau meitenes te minēja, veselīgs uzturs un fiziskās aktivitātes uzlabo ādas stāvokli. Augļskābju pīlingi varētu palīdzēt, bet neesmu tik zinoša šajā jomā. Vērsies pie kāda speciālista.
4. Ar celulītu pagaidām neesmu cīnijusies, bet man patīk dažādi skrubji un esmu dzirdējusi, ka tie apvienojumā ar pirti, kontrastdušām arī palīdzot pret celulītu. :)
5. Gandrīz katru dienu mazgāju un taisnoju vai lokoju. Esmu galīgi tos sabeigusi, bet nu neko darīt. Par cik man viņi nepaklausīgi, retu reizi uzpinu kādu bizi vai tos kaut kā ieveidoju. :-/