Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Vidusskola un attiecības.

Reitings 96
Reģ: 10.12.2016
Čau meitenes piektdienas vakarā ! Cerams, ka šeit ir kāda, kas šobrīd ir mājās un bauda vakaru. Vajadzīgs padoms un esmu izmisumā.
06.01.2017 23:28 |

Reitings 96
Tātad... esmu jau veiksmīgi iesoļojusi vidusskolā, bet attiecības ar klasi tik sarežģītas. Gribas vienkāršas un parastas, bet viss ir greizi un nepareizi. Vajadzīgs labs padoms, kas ar ko šādu jau ir saskāries. Lieta tāda, ka ar puišiem attiecības, manuprāt, ir vieglākas. Viņi visu pasaka un ir daudz vienkāršāki. Bet citas meitenes...tas ir murgs. Tiešām. Nāku mājās ar asarām acīs. Klasē daudziem ir izveidojušās attiecības, un liekas, ka publiska vieta, kā skola nav paredzētu, lai maigotos ar puisi. Izrādiju nepatiku pret to, jo redzēt to visu laiku ir briesmīgi. Klasē šobrīd ir viens pāris šāds. Skats briesmīgs. Tad nu lūk, šī puiša meitene sacepusies un sākusi apvainot mani jau pat citām lietām un ir nepatīkami,ka jau visas klases meitenes aprunā mani un manu puisi. NEPATĪK!!! Meitenes ,ko darīt? Negribu nevienam izpatik. Klasē pret mani naids. Nesaprotu kāpēc. Esmu draudzīga un gatava draudzēties, bet....nesanāk...
06.01.2017 23:29 |

Reitings 96
Piedotiet, ka tik gara mana problēma. Cerams ir kāda, kas var palīdzēt. Varbūt par varam privāti aprunāties,ja ir velme.(l)
06.01.2017 23:30 |

Reitings 2478
Reģ: 03.11.2016
Jo vidusskola ir viens liels bērnudārzs
06.01.2017 23:31 |

Reitings 96
Dažreiz man liekas, ka jā.:-D Uzvedība ir pretīga. Vēlos mācīties un izglītoties, bet...
06.01.2017 23:35 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
nez, vienkárshi mácies un nenjem galvá?
06.01.2017 23:36 |

Reitings 1325
Reģ: 10.08.2015
Nu pati pateici, ka izrādījo nepatiku pret pārīša maigošanos. Jā, kā pieaudzis cilvēks apstiprinu, ka skolā labāk turēt rokas kabatās. Bet es ļoti labi atceros, kā man tīņa gados iekšā viss vārījās, kad kāds kaut ko papīkstēja ar manu un tā laika puiša uzvedību (arī patika maigoties). Hormoni vārās, "mēs te ar savu mīlestību, īstie un vienīgie, bet pārējie ļauni, riebīgi un mūs nesaprot".
Kā to izlabot, nezinu.
06.01.2017 23:36 |

Reitings 96
Saprastu, ja tikai tā meitene mani nosodītu, bet visas klases meitenes sacepušās it kā būtu labākās draudzenes visas:-/
06.01.2017 23:45 |

Reitings 416
Reģ: 15.01.2014
Es nesaprotu, kāpēc tev bija jālien iekšā ar savu viedokli? Pie tam vidusskolā! Pat pieaugušiem cilvēkiem savā starpā ir kaut kādas drāmas, klačošanās, kas vismaz daļēji tiek slēptas, bet, nu, skolā... Tu tiešām domāji, ka viņi pateiks: "Jā, zemenīt, atvaino, tev taisnība, tas ir ļoti nepieklājīgi." un pārtrauks visu to maigošanos? Diemžēl pati vainīga. Kā situāciju labot - nezinu. Skolniecēm iemesls aprunāt kādu un sarīdīt pret viņu visus savus draugus ir medus, neko citu nevar vēlēties.
Vienīgi varbūt, ja ar to meiteni nonākat situācijā, kur esat spiestas būt vai sadarboties divatā bez citiem cilvēkiem, viņas draugiem, paskaidro, ka negribēji viņu aizvainot. Kaut vai samelo, ka uz to brīdi biji sastrīdējusies ar savu puisi un, redzot viņus, bija sāpīgi, tāpēc kaut ko tādu teici. Un priekšdienām - vienkārši nelien tādās situācijās, lai pēc tam nebūtu jācepj vēl viena diskusija.
07.01.2017 00:33 |

Reitings 269
Reģ: 21.11.2016
Es ieteiktu vispār neņemt galvā (respektīvi - vienkārši ignorēt!) un veidot kontaktu ar puišiem, ja ar tiem saproties labāk. Tas arī viss! Arī es savulaik esmu ignorēta un izsmieta no klases meiteņu puses, taču ignorējot tādas personas un vairāk sava laika un uzmanības veltot tieši klases puišiem, galīgi nejutos atstumta. Lai tak tās meitenes iet... :)
Ja vēlies parunāt, droši vari uzrakstīt man vēstuli. :)
07.01.2017 01:08 |

Reitings 269
Es nesaprotu, kāpēc tev bija jālien iekšā ar savu viedokli?

Nu, ja stundu laikā, kad jāapgūst konkrētā priekšmeta viela un ir svarīgi šo to tomēr ielāgot, kāds pārītis nepārtraukti viens otru apgramstītu, apčubinātu un apmīļotu, es ne to vien pateiktu. Skola domāta tam, lai skolēni justos labi (tai skaitā izteiktu savu viedokli par mācību procesu), ne lai skatītos un klausītos kaut kādā pārītī, kuri nevar nociesties, kad kāds no abu vecākiem nebūs mājās. Ar seksu jānodarbojas ārpus stundām. Punkts tēmai.
07.01.2017 01:14 |

Reitings 269
Ak dies'.. un tēmas autorei vēl būtu jāatvainojas par to, ka aizvainojusi kaut kādu stulbeni, kura ar savu džeku stundu laikā maigojas... jo tas taču mūsdienās ir pilnīgi normāli - nevis mācīties, bet skaidrot savas attiecības un pie reizes stundu laikā bērnu uztaisīt. Куда катится мир? (t)
07.01.2017 01:17 |

Reitings 96
Tas tieši ir grūti. Mācīties un redzēt kā kāds visu laiku maigojas ,aiztiek meiteņu "apaļumus" un velta skūpstus par uz kakla. Vai nav par daudz ?!
07.01.2017 01:21 |

Reitings 1885
Reģ: 08.07.2013
Vai tad stundu laikā arī notiek tā visa maigošanās?!(t)
Pirms gadiem 5, kad es mācījos vidusskolā, tas notika starpbrīžos, tālākajos gaiteņa stūros :-D
07.01.2017 01:52 |

Reitings 416
Reģ: 15.01.2014
Ophelie, protams, ka atvainoties ir stulbi. Bet, ja autore tomēr izdomāja kaut ko pateikt un tagad pati nevar sadzīvot ar tām sekām, nu, tad es neredzu citu iespēju kā pārtraukt šo aprunāšanu. Tā skolā diemžēl notiek. Vai nu sēdi klusu, vai kaut ko saki un esi gatavs saņemt "prettriecienu".
Es tomēr neticu, ka tā maigošanās notiek stundu laikā. Tādā gadījumā - kas tā par skolu un kas tie par skolotājiem? Vienmēr ir iespēja palūgt, lai pārsēdina pirmajos solos (vidusskolā jau, nu, noteikti lielākā daļa izvēlas aizmugurējos), un tad nebūs nekādu problēmu. Starpbrīžus var pavadīt arī citā ēkas galā. Pieņemu, ka tāpat sēdēt pie klases nav interesantāk (proti: nav ar ko pavadīt starpbrīdi), ja jau tik ļoti jāpievērš kam tādam uzmanība.
Nu, nav skola tā vieta, kur ar sapratni pieņems un uzklausīs kāda viedokli.
07.01.2017 03:07 |

Reitings 334
Reģ: 02.07.2016
Vidusskola ir pilna bērniem. Tur arī tā sāls. Tāpēc arī ir pret tevi,jo tu izrādi nepatiku. Saki ko domā utt.
Tad nu ir divi varianti - vai nu dzīvo kā ir ar visām drausmīgajām attiecībām klases starpā,bet ar savu viedokli un nāc mājās asaras lejot, vai arī...es pat nezinu. Man liekas,ka baigi sadraudzēties vairs nezvai sanāks.
Un par to maigošanos skolā...un neticu,k tas noriek stundu laikā un šausmīgi kādu traucē. Un tas,kas notiek starpbrīžos...ju tur katrs dara ko grib. Arī manos skolas laikos tā bija. Stundu laikos nevienam nebija iespējas spaidīties vienam gar otru. Starpvlbrīžos gaiteņa vidū to neviens nedarīja,tad nu nevienam netraucēja.
07.01.2017 08:19 |

Reitings 334
Reģ: 02.07.2016
Ophelia
Lur tu izgrābi to,ka tas notiek stundu laikos?:D
07.01.2017 08:22 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Nu pati vainīga, nav ko bāzties ar savu viedokli vai nepatiku - nepatik neskaties :-D Tev varbūt pašai gribētos mīcīties kādā stūrī, bet tevi neviens nemīca!? Atrodi sev čali un būsi otra krutākā meiča klassē un būss arī tev meiču fanu pulpiņš :-D
Tagad vari droši mācīties, jo neviens ar tevi runāt negrib un nav ko pinkšķēt. Meklē sev līdzīgos ar kopīgām intresēm.
07.01.2017 08:37 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Diemzel videnee ir ta, gribi tikt pienemta, jatur mute. Nu vismaz tadas lietas kaa apraksta autore.
07.01.2017 10:01 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
Es kaut kā nespēju noticēt, ka tas notiek tieši stundas laikā, kad klases priekšā ir skolotājs...Tiešām?
Ja nē, tad atvaino, bet tā nebija Tava darīšana, pati nevajadzīgi izsauci uguni uz sevi. Tā ir vidusskola-kāds starpbrīdī aiz stūra pīpē, kāds bučojas. Tā bija arī padsmit gadus atpakaļ.
07.01.2017 10:15 |

Reitings 267
Reģ: 13.09.2016
Ja vien tas nenotiek, kā jau teica, stundu laikā, vai jebkādā citā laikā vai vietā, kas izteikti traucētu citiem, tā patiešām nebija tava darīšana. Arī ja tas notiktu stundu laikā - seko līdzi tam, ko skolotājs stāsta un koncentrējies uz stundu, nevis ko citu.
07.01.2017 10:35 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits