Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Celulīts - mazkustīgs dzīvesveids

Reitings 177
Reģ: 28.10.2015
Sveikas!
Pēc 6 mēn ilgam mokam ar kāju un mazkustīgu dzīvesveidu, operāciju un vēl turpināšanu nevarēt sportot, man uz gurniem, dupša un nu jau arī uz vēdera parādījies celulīts. Pavasarī kāzas, gribas tomēr uzlabot to "pirmās nakts" situāciju un negribas ripot kāzās.
Esmu visus galus par un ap izlasījusi par vakuummasāžam, vai tās tiešam ir tik iedarbīgas, kā sola?
No krēmiem, kurš ir efektīvakais.
Tā kā problēma un operācija bija labajam augšstilbam, tad šo kājas zonu vel līdz galam nevaru apbižot ar pārlieku masāžu un taja skaitā medus masāžam.
Uzklausīšu jebkādus ieteikumus, 9 mēn. bez sporta un bēdu konfektes ir darījušas savu.
Milzīgs paldies!
05.01.2017 15:43 |

Reitings 160
Reģ: 02.01.2017
mmm, laikā, kad strādaju vietā, kur kustības maz un stundas garas, labu laiku nācās izpalikt bez tik ļoti daudz iemīļotām aktivitātēm. Protams, galvenais ir atsākt kustēties un sabalansēt uzturu, taču, ja gribas papildus darbības, tad varu teikt, ka vakuums palīdz!
Tiesa, es lietoju arī papildus Geomar dubļu skrubi (DROGĀS ap 17 eiro, ir tā vērts!), jo viņam tas skrubis no granuliņām tā kā "iedarbina" ādu un dubļi tālāk stiprāk iedarbojas. Galvenais - nav pat jāietinas, jo procedūra ilgst 15 min :)
Jo vakuums foršs ar to, kas visu to lieko šķidrumu iekustina, bet, vajag jau kaut ko, kas pēc procedūras palīdz ar to visu iekustināto masu darboties..
Nezinu, kas no visa palīdzēja vairāk - ikvakara staigāšana, vakuums pāris reizes mēnesī vai dubļu-skrubis, vai visi kopā. :-P
Galvenais, ka viss kļuva manāmi tvirtāks, par ko esmu pateicīga! 2 mēneši cīniņa, bet esmu uz pekām :)
05.01.2017 15:59 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits