Visa lielā maģija ir uzturā. Vari lekt, skriet un darīties, bet kamēr uzturs nebūs sakārtots, rezultāts vnk nebūs. Un tas jādara ilgtermiņā, ne ar kkādu olu vai griķu diētu.
Ja skaiti kcal, tad tiešām katru kumosu, jo tā tik liekas - ai pus cepums, ai, sulas glāze utt, tas viss salecas. Ieteiktu tev no sākuma uzreiz neko baigi nost negriezt, bet dažas diena vnk reāli bez melošanas sev, pieraksti visu,ko apēd kaut vai tajā myfitnesspal, un tad redzēsi, cik kcal tu pa dienu uzņem.
Es, piemēram, kad sāku domāt par svara nomešnu, nesēdos uzreiz kkādā badošanās fāzē. Es vsp nezināju, kas ir kcal utt Tik aptuveni zināju, ka baltmaize un majonēze nav tas labākais pusdienu variants. Es pamazām izmainīju savus ēšanas paradumus - sāku baltmaizes vietā ēst tikai rupjmaizi un arī, ne puskukuli dienā. Tad sāku samazināt savas pusdienu un vakariņu porcijas. Beidzu arī pašā vakrā aizstaigāt uz ledusskapi pēc kaut kā graužama, un tad, kad pēc laika sāku redzēt, ka tas strādā, tad sāku vairāk par to interesēties un skaitīt arī kcal utt. Un nesportoju es tajā laikā vispār. Nometu aptuveni 10 kg un sportot sāku tikai tad, kad jau biju svaru nometusi. Kustēšanās ir ļooti laba lieta. To noteikti vajag darīt, bet, ja gribas tiešām tievēt, tad vislielākā uzmanība ir jāpievērš uzturam.