Es, laikam, sajuktu prātā, ja man mēnesī izklaidēm būtu jātērē 500€:-D divus mēnešus nekur neejiet un tad jau var kaut cik pieklājīgā cełojumā ar vīru divatā aizbraukt. Te jau minēja tik daudz jauku izklaižu, kuras neprasa tik lielus līdzekłus- nopērciet spēles un 2x mēnesī rīkojat spēłu vakarus, nopērciet popkornu un mäjās uztaisiet filmu/multfilmu vakarus, nopērciet "ābolīšus" un aizbrauciet uz kādu parastu kalnińu pabraukāt, ja gribat ārpus mājas iziet-ir daudz vietu, kur ieejas ir lētas un pēc tam kaut kur pavakariñojiet, ja tik łoti vajag. Vajag tikai izdomu! Man gan bērnu nav, bet es tiešām nesaprotu, kāpēc viñu organismā jāgrūž iekšā tik daudz junk fooda-cukurvates, popkorni, saldējumi, burgeri?...padomā par viñu veselību un arī izskatu.
Kas attiecas uz pārtikas izmaksām, manuprāt, labs variants ir vakariñas pagatavot tā, lai nākamai dienai būtu arī pusdienas-ietaupīsiet vismaz 100€. Es tā šad un tad daru. Bet nu man vispār nepatīk ntās reizes dienā ieturēt kârtīgas ēdienreizes. Bez tam, cik saprotu-bērni ir mazi un vai tad vińi dārzińā nepaēd un atnākot mājās atkal prasa gału ar makaroniem??? Nepietiek ar nelielām uzkodām? 400€ teorētiski nav daudz gimenei, es uzskatu, jo man arī patīk naškoties ar labiem sieriem, kādu kūciñu, alu vai vīnu, bet nuuu...ja bērni svarīgas ēdienreizes ietur dārziñā, jūs ar vīru pusdienu pārtraukumos, tad man sāk likties, ka jūs ne tikai izvēlaties absolūti nevajadzīgi dārgas izklaides, bet arī par daudz ēdat smagu barību (arī bērni).