Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

aizņemtās

Reitings 2288
Reģ: 10.02.2013
Man ir diez gan samilzusi problēma, jo baidos iziet ar otru pusi sabiedrībā dēļ tā, ka, esmu greizsirdīga uz faktiski visu. Zinu, ka tie ir kaut kādi mazvērtības kompleksi, kaut esmu simpātiska, nezinu no kā man tas ir. Ir bijusi reize, kad attiecību sākumā mēs aizgājām uz kopīgu draugu pasākumu. Tas viss izvērtās beigās līdz asarām, jo atnāca kāda sieviete uz pasākumu, ko mans vīrietis tik ļoti apjūsmoja, ka nedzirdēja, ka es viņu saucu, bakstu, lai kaut ko pateiktu. Likās, ka kādas 2 min ar viņu runāju, bet viņš tik uz viņu blenza nedzirdēdams mani. Sajutos tik nožēlojami un tad sākās mani mazvērtības kompleksi. Kopš tā laika nespējam normāli iziet un kaut ko padarīt aktīvu, jo vienmēr nepamet sajūta, ka viņam interesēs kāda cita. Bet tā dzīvot ir mokoši, jo moku gan sevi gan otru. Ko tādā gadījumā man darīt? Iet pie psihologa vai ko citu? Dažreiz pat nepamet sajūta, ka mierīgāka un harmoniskāka justos neesot attiecībās.
02.01.2017 19:30 |

Reitings 520
Reģ: 28.10.2016
Un Tu paprasīji, kas tajā sievietē bija TĀDS?
02.01.2017 19:32 |

Reitings 313
Reģ: 26.03.2015
No aprakstītā īsti nevar saprast, vai problēma ir Tevī, vai tomēr puisis ir brunču mednieks. Ja jau tā jūsmo un skatās uz citām, varbūt Tev tādu nemaz nevajag? Vai arī Tu pārspīlē, jo tiešām esi pārāk greizsirdīga, ir kompleksi? Man šķiet, ka Tev vajag kārtīgi apdomāties un paanalizēt, vai Tava greizsirdība ir pamatota, vai tomēr puisis vienkārši pret Tevi neizturās pietiekami labi/nopietni.
02.01.2017 19:35 |

Reitings 1885
Reģ: 08.07.2013
Domāju, ka problēma ir vīrietī, ne tevī. Katrā ziņā man tā nekad nav bijis, lai gan galīgi neesmu nekāda modele :-D
02.01.2017 19:49 |

Reitings 2056
Reģ: 31.07.2010
Pat negreizsirdīga sieviete paliktu dusmīga/aizvainota, ja draugs tik ļoooti uzkrītoši skatītos uz citu un vēl pāris minūtes ignorētu savu draudzeni (ja reiz pat bakstīji viņu) :-D Nav aizliegts skatīties, bet ne jau tik uzkrītoši kā Tu aprakstīji.
02.01.2017 19:54 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Problēma ir Tevī, ka veido attiecibas ar cilvēku, kuram neuzticies..
02.01.2017 19:55 |

Reitings 120
Reģ: 26.09.2016
Es neesmu greizsirdīga pēc dabas, bet tas man nebūtu ok. Droši vien vnk pagrieztos un aizietu, negaidītu, kamēr šis saskatīsies uz sievieti kkādu. Tāpēc domāju, ka problēma nav tevī, ja vien tu nepārspīlē ļoti to situāciju, protams.
02.01.2017 19:57 |

Reitings 484
Reģ: 15.01.2016
Ir jāsaprot, ka jebkurš kādreiz skatīsies uz citām. Tā vienkārši ir cilvēka daba. Ja vīrietim būs blakus skaistākā sieviete pasaulē, viņš tik un tā pa laikam uzmetīs aci citām skaistulēm. Tas nenozīmē, ka uzreiz grib krāpt vai tamlīdzīgi. Protams, uzkrītoši blenzt ar pavērtu muti ir pretīgi. Vai pastāstīji vīrietim, kā šī situācija lika tev justies? Ko viņš par to teica?
02.01.2017 20:08 |

Reitings 177
Reģ: 15.10.2015
Vai esat izrunājuši konkrēto situāciju savā starpā? Man izskatās, ka ir kaut kādas neizrunātas lietas saistībā ar šo, tāpēc savā galvā esi apaudzējusi problēmu un nonākusi mazvērtības kompleksos.
Bet katrā ziņā, es arī nebūtu sajūsmā par šādu vīrieša reakciju uz citu sievieti, bet tas Jums abiem viennozīmīgi ir jāizrunā.
02.01.2017 20:10 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
brīvās un aizņemtās, nevainīgās un vainīgās, lētās un dārgās... kādi skaisti antonīmi sieviešu aprakstīšanai :)
02.01.2017 21:30 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
azimirsu vēl vieglās un smagās
02.01.2017 21:30 |

Reitings 2288
Reģ: 10.02.2013
Esmu ar viņu par to runājusi daudz un dikti. Tikko toreiz pēc tā pasākuma viņam jautāju kāpēc viņš uz viņu skatījās, ka mani pat ne redzēja ne dzirdēja. Viņš man zvērēja, ka neko nav redzējis, tikai bija aizdomājies par šo to. Bet es tak neesmu muļķe, zināju, ka viņš melo. Pēc 2,5 gadiem viņš piedzērās un pateica, ka tomēr tobrīd skatījās uz viņu un man meloja....tad arī visa uzticība pazuda
02.01.2017 21:39 |

Reitings 484
Reģ: 15.01.2016
sharmantaa, un kā pēc tam? Ir bijuši līdzīgi incidenti? Manuprāt, melot par to skatīšanos ir diezgan saprotami, it īpaši, ja redzams, ka partnere uztver to saasināti, pat raud. Jo, nu, kam kļūs labāk, ja viņš pateiks "oi, jā, aizskatījos uz seksīgo beibi"?
.
Problēmu jau nerada skatīšanās, bet gan tas, ka viņš lika tev redzēt to skatīšanos - lika justies aizskartai, nenovērtētai, pazemotai. Domāju, ir tikai normāli gaidīt no vīrieša spēju kaut cik sevi kontrolēt un nesiekaloties gar citām tik atklāti.
.
Tātad:
1)ja viņš tā vairs nedara - izvērtē, vai spēj viņam to piedot. 2,5 gadi tomēr ir ilgs laiks, lai glabātu atmiņā un apspriestu vienu skatienu.
2)ja viņš tā dara regulāri - izvērtē, vai spēj paciest vīrieti, kurš nespēj kontrolēt savu rīcību, zinot, ka tevi sāpina.
.
Manuprāt, tas tomēr nav gluži jautājums par uzticību, jo skatiens - nu, tas ir tikai skatiens. Tas neko īpašu nenozīmē. Kas tevi biedē? Ka viņš varētu tevi krāpt? Varētu flirtēt ar citām? Varētu iekārot citas? Skatīties viņš skatīsies, par to vari būt droša, un no tā nav jābaidās. Tu taču pati arī droši vien ik pa laikam ievēro kādu simpātisku vīrieti, un tas nenozīmē, ka vēlies krāpt savu vīrieti vai ka viņš tev vairs nešķiet pievilcīgs.
02.01.2017 22:09 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Pec 2,5 gadiem tomer atzinas, ka lureja gan? Tev dzive garlaiciga? Kaa ko tadu vispar var tik ilgi sevii kuktivet? :-D Ej pie psihologa, galvu arste.
02.01.2017 23:02 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
*kultiveet
02.01.2017 23:03 |

Reitings 150
Reģ: 19.11.2016
Zinu, ka tie ir kaut kādi mazvērtības kompleksi, kaut esmu simpātiska, nezinu no kā man tas ir.

No kā? Visticamāk, ka tas tavs vīrietis tev tādus rada, ja tāda uzkrītoša lūrēšana uz citām ir regulāra, nevis tikai tā viena reize pirms 3 gadiem. ;-)
02.01.2017 23:36 |

Reitings 269
Reģ: 21.11.2016
Vai pēc tā atgadījuma vēl ir bijuši līdzīgi izgājieni no vīrieša puses? Vai ir bijuši iemesli neuzticībai? Ja nē, tad jāsaka, ka viss ir galvā un viena vienīga stulba atgadījuma dēļ Tu sevī lieki krāj nepamatotas aizdomas un greizsirdību. Un vēl pie tam gandrīz 3 gadus... atlaid to visu no sevis un met ārā no galvas! Nebojā sev nervus, atkal un atkal uzrokot kādu atgadījumu no pagātnes. Ja iemesli neuzticībai bijuši vairāki, tad cita lieta.
Bet, ja par tēmu, tad agrāk biju diezgan greizsirdīga, taču tagad esmu iemācījusies dzīvot ar domu - kurš būs gājējs, tas aizies. Nu nevar ar varu cilvēku sev piesiet, nevar visu laiku dzīvot nepārtrauktā greizsirdībā un aizdomās, visu laiku mēģināt otru kontrolēt vai nepārtraukti būt blakus, lai pieskatītu. Ja otram būs tā vēlme krāpt, tad krāps. Ja gribēs meklēt citu, ies un meklēs. Bet tāda dzīvošana greizsirdībā jau pirmām kārtām bojā pašas nervus un lieki apgrūtina dzīvi.
03.01.2017 00:02 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)