Laimīgu jauno gadu,lai viss iecerētais piepildās un gan jau katrai mmums ir kāda apņemšanās ,tad nu pastāstīsim kāda katrai ir tā jaunā gada apņemšanās. :-)
Šoko.. es mājās nesen sagatavoju labāku, nopietni... lūk, tā tiešām bija TIK laba tortilja. Siekalas mutē saskrien (l) Tad, kad strādāju Hesburgerā, arī pagatavoju garšīgākas tortiljas kā pēc receptes, ņamma :( :-D
Noteikti mazāk izmantot visus soc. tīklus jeb pašu telefonu. Doties uz zāli un nomest nedaudz svaru Iemācīties vairāk smaidīt:-):-):-) Īstenībā pati sev uzrakstīju 21. lielākus un mazākus mērķus. Tikai jāsaņemas. :-)
Man, laikam, tāpat kā dr567309, šogad nav nekādu īpašu apńemšanos. Tiesa, zinu, ka vajadzētu atmest smēkēšanu un sportot visu gadu, nevis tikai pavasarī un vasarā, pavisam izslēgt no ēdienkartes sliktu barību, bet nu redzēs, kā man ies :-)
Jeeee, tas ir obligāti:-D Un, protams, vēl tas, ko minēju arī citā diskusijā- notievēt, derētu kādi 7kg nost un esmu jau sākusi to darīt, ar iemīlēšanos gan tik ātri neies...gribu to iemīlēšanās sajūtu, visforšāko sajūtu(l)