Pavisam nesen man parādījās rozācija. Par tīrīšanu ar sūklīti jau aizmirsts, bet kā ar skrubi - lietojat? No loģikas viedokļa, nedrīkst. Pie dermatologa pēc nedēļas, bet vēlos zināt, kā dara pārējās, kam ir rozācija.
Man drizak ir jutiga ada, kurai apsartumu rada arejas vides apstaklu-karstums, aukstums, vejs un straujas temperaturas mainas. Rozacija man nav,jo nav redzami asinsvadi jeb plisusi kapilari.
Rozācija veidojas, ja ir plāna, gaiša āda un pamatā, protams, asinsvadi. Andzeja, ja sārtums ir visu laiku, tad situācija jau ir bēdīga. Nevienam uzreiz nav sārta seja, tas notiek pakāpeniski.
Svarigi ir pavetot,kada ada ir miera stavokli! Ja sartuma nav, tad vissok. Talak jau var secinat,ka tas var attistities un ja redzami asinsvadi,tad tur tiesam ir rozacija. Noderigi paladit Mixa lapa dermotologes rakstu.
skats ir briesmīgs, es pat negribu cilvēkos iet :D Kaut ko sarakstīja, bet man ir jātaisa dažādi testi un analīzes, tad drošvien būs kaut kas konkrētāks
Andzeja, rozāciju provocē alkohols, karstums/aukstums. Asinsvadiem ļoti netīk saule. Emocijas!! Gan dusmas, gan sajūsma. Man asinsvadi arī uz vaigiem nav īsti redzami, bet zem deguna gan aizvien vairāk. Bet būs labi.:)