Es pati dzīvoju kopš bērnības saucamajā Slokā, bet tās kuras zin, tad varu teikt, ka ne aiz sliedēm bet tur kur Slokas pamatskola un tas privātmāju ciematiņš. Tur man ir māja. Man tur ļoti patīk.. mierīgi un klusi, ik pa laikam protams iemaldās kāds nelūgts viesis mūsu ciematā, bet kopumā ir forši. Attiecībā vairāk uz to rajonu kur pati vēlies pirkt dzīvokli - esmu tur dauzījusies apkārt ar draugiem visu bērnību un tīņa gadus. Protams, ka bija gan dzērāji gan narkomāni ik pa laikam gan tādi kuri vienkārši meklē problēmas, bet kopumā nekas trakāks kā citos piem. Rīgas rajonos. Esmu kā mazs skuķis ap 13-gadiem vazājusies tur pa naktīm apkārt un par laimi viss ir bijis kārtībā :-D. Forši, ka tur tiešām salīdzinoši tuvu jūra un infrastruktūra pietiekami laba - ir sabiedriskie trasporti, veikali utt. Nav slikta izvēle, bet jāskatās protams pati māja kur vēlies dzīvot, jo kā jau visur ir nelabvēlīgāku ģimeņu mājas, un ir arī mājas kur atmosfēra tīkamāka. Nezinu gan kā ir ar komunālajiem Kauguros - cik esmu dzirdējusi tad diez gan augstas apkures cenas un apsaimniekošanas..