Ja nav attiecību ar otras puses mammu

10 gadi
Reitings 493
Reģ: 29.01.2009
Ikdienā dzīvojam atsevišķi, taču brīvdienas pavadam kopā ar viņa mammu laukos. Mums abām nav izveidojušās attiecības tieši viņas attieksmes un rīcības dēļ. Sākot no balss pacelšanas, beidzot ar pazemojošām frāzēm bez iemesla, ja neskaita to, ka “es esmu sieviete, kas ir šajā pasaulē, lai visu viņai atņemtu, nozagtu un sabojātu viņas dēlam dzīvi, izpostītu to.” Viņasprāt, uz šīs pasaules neviena nebūs gana laba. Tikai viņa. Jāsaka, ka viņa ir pateikusi gana daudz, par daudz, lai spētu to tā vienkārši aizmirst. Šobrīd ir panākts tik daudz, ka viņa vairs neatļaujas mani aizskart ar vārdiem. Viņai dēls ir vienīgais, kas viņai ir. Es to lieliski apzinos. Ņemot vērā to, ka viņa dzīvo viena laukos, tad pavisam loģiski, ka brīvdienas pavadām ar viņu, taču mani tas nogurdina. Pavadīt brīvdienas klusējot, vien komunicējot ar draugu un arī ļoti minimāli, jo mūsu sarunas tiek noklausītas. Nosēžot pie viena galda ne vārda nepasakot un ik brīdi redzot viņas nicinošo sejas izteiksmi... Es nespēju ar smaidu sejā ar viņu uzsākt komunikāciju, ne arī ko kopā pasākt, jo joprojām atceros visu, ko viņa ir pateikusi. Kad varētu it kā palīdzēt atceros, kā viņa kliedza uz mani "Man nav vajadzīga tā tava palīdzēšana" un manas rokas nolaižas. Es nespēju viņai piedot. Un tas mani grauž katru reizi kā viņu ieraugu. It kā šobrīd viņa neko tāāāādu nedara, bet ieraugot viņas nopietno seju es visu atceros kā vakardien.
Un tomēr viņa ir viņa mamma. Es nevaru un negrasos aizliegt viņam braukt brīvdienās uz laukiem, bet vienmēr atrodoties tur es jūtos nogurusi un nomākta. Kāds ir risinājums šai situācijai? Es apzinos, ka mēs nekad nebūsim draudzenes, taču, lai kas arī notiktu, mums nāksies satikties un būt kopā. Nebraukt un vienmēr pavadīt brīvdienas atsevišķi, vienai dzīvoklī? Vai tā būs labāk?
28.12.2016 12:58 |

10 gadi
Reitings 493
Mēs cerējām, ka viņa nomierināsies un apradīs ar domu, ka esmu arī es. Manā ģimenē nekas tāds pat nevarētu notikt, jo tas ir pašsaprotami, ka es tūlītēji reagētu un pieceltos un aizietu. Es pateiktu un neviens pat neatļauties kādu pazemot. Viņš ir citādāks. Kad runa ir par viņa māti, tad viņš kļūst mazs un pelēks - dreb un neko pretī nevar pateikt. Es nesaku, ka ir jākliedz un viņa jāpiespiež pie grīdas, bet ir reizes, kad tonis neizbēgami ir jāpaceļ.
28.12.2016 14:22 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Kāpēc Tu sevi tā pazemo?

Labs jautājums.
28.12.2016 14:24 |

Reitings 2478
Reģ: 03.11.2016
Neiet runa pat par toņa, balls pacelša, dūres sišanu pret galdu, utt. Pietiek normālā balsī pateikt "paklau, mammu, tā otram cilvēkam nevajag teikt, viņa nav pelnījusi tādus vārdus. Mēs atbrauksim vēlreiz, kad atvainosies". Nevis sēdēt, klusēt un gaidīt kad nomierināsies, un turpinot braukt ar loģiku "a ja nu šoreiz būs draudzīgi noskaņota".
28.12.2016 14:25 |

Reitings 1267
Reģ: 10.03.2015
Mēs cerējām, ka viņa nomierināsies un apradīs ar domu, ka esmu arī es.

Viņa varbūt nomierināsies, ja redzēs, ka dēla sieviete necieš viņas attieksmi un aiziet. Ļoti iespējams, ka būs jāaiziet ne tikai pirmajai dēla sievietei, bet vairākām.
28.12.2016 14:27 |

10 gadi
Reitings 493
Kāpēc Tu sevi tā pazemo?

Šo jautājumu es sev sāku uzdot tikai tagad. Tikai tagad. Un tikai tagad es sāku saprast, ka es negribu vairs viņu redzēt. Un man ir vienalga, ka tagad viņa vairs tā nedara. Viņa nav atvainojusies, nav pateikusi, ka kļūdījās un tā nedomā. Viņas attieksme nav kļuvusi labvēlīga. Tas, ka viņa mani piecieš kā zobu sāpes nav "viss ir nokārtojies".
Es nožēloju, ka pēc pirmās reizes nepiecējos un ar lepnumu neizgāju pa tās mājas durvīm. Un tieši tāpēc es tagad domāju, ko darīt, jo es nevēlos būt prasta lupata zem viņas kājām visu atlikušo dzīvi.
28.12.2016 14:28 |

10 gadi
Reitings 2563
Ak Dievs, viņš tiešām sēdēja blakus un noklausījās kā tevi pazemo un neko neteica?? Tas ir vīrietis vispār?? Kā Tu vari kaut ko tādu paciest? Man trūkst vārdu. Kāpēc Tu jau sen neesi no viņa aizgājusi? Grūti iedomāties, ka varētu būt vēl kas briesmīgāks, ko vīrietis savai sievietei varētu nodarīt kā tas, ko viņš izdarīja.
28.12.2016 14:30 |

Reitings 2478
Nu tad tagad tu piecērt kāju pie zemes un pasaki, ka tur vairs nerādīsies, kamēr viņa mammīte neatvainoies par visu ko ir teikusi.
28.12.2016 14:30 |

Reitings 2461
Reģ: 02.01.2010
Netērē nervus un ej no tā visa prom, tur nekad nekas nemainīsies(t) Ja nevarēji nosvērt draugu savā pusē jau no sākuma, tad uzlabojumu nebūs - mugurkaula viņam nav, māti akli klausīs līdz mūža galam un uzskati par dzīvošanu laukos jums arī nesakrīt.
Nav jau vienīgais čalis pasaulē, nevajag ziedot dzīvi un garīgo veselību tik slimām mātes-dēla attiecībām. Jau tas vien, ka vīrietis ļauj savai mātei pazemot un nicināt mīļoto sievieti, liecina, ka viņš nav kopdzīvei piemērots.
28.12.2016 14:31 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
Jūs tavus vecākus nekad neapciemojat?
28.12.2016 14:33 |

10 gadi
Reitings 13809
Sāksim ar to, ka Tu esi lupata ne jau zem viņas kājām, bet zem vīrieša kājām. Un, izlasot pēdējos Tavus ierakstus, sāk izklausīties, ka vīrietis nemaz neuzskata, ka viņam esi svarīga. Kamēr dari, ko viņš un viņa māte vēlas, kamēr īpaši nesprēgā pretī, tikmēr esat kopā.
Tev pašai savu vecāku nav, ka katras brīvdienas jāpavada pie vīrieša mātes?
28.12.2016 14:34 |

10 gadi
Reitings 626
Reģ: 01.02.2015
Es nožēloju, ka pēc pirmās reizes nepiecējos un ar lepnumu neizgāju pa tās mājas durvīm. Un tieši tāpēc es tagad domāju, ko darīt, jo es nevēlos būt prasta lupata zem viņas kājām visu atlikušo dzīvi.

tev ir daudz sakrājies. apvainojums, sāpes, rūgtums, dusmas utt. varbūt viņa tev tagad nedod iemeslu neko viņai vairs izteikt, bet iemesls jau bija dots agrāk, tādēļ neklusē. pasaki viņai to visu, kas tev ir sakrājies, un pat viņai nekas nedaleks, tev paliks vieglāk!
28.12.2016 14:34 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Sāksim ar to, ka Tu esi lupata ne jau zem viņas kājām, bet zem vīrieša kājām.

+1
28.12.2016 14:35 |

10 gadi
Reitings 13809
Nu tad tagad tu piecērt kāju pie zemes un pasaki, ka tur vairs nerādīsies, kamēr viņa mammīte neatvainoies par visu ko ir teikusi.

Ko tas mainītu? Pat, ja viņa atvainotos, tas vēl nenozīmē, ka viņa tā domātu un kaut kas mainītos.
Te nav problēma tajā, ka vīrieša māte meiteni necieš, bet gan tajā, ka viņa vīrietim nav pietiekami svarīga.
28.12.2016 14:36 |

Reitings 2478
Pat, ja viņa atvainotos, tas vēl nenozīmē, ka viņa tā domātu un kaut kas mainītos.

Jā, bet vīrietis būtu spiests aizdomāties, iet runāt beidzot ar savu māti, un varbūt arī mamma saprastu, ka tā turpināt vairs nevar. Draudzīga jau pēkšņi nekļūs, katram savas antipātijas, bet saprastu ka turpināt kāpt uz galvas nevarēs. Un vīrietis aizdomātos, ka laikam nevarēs tā pat kā bija līdz šim, kaut kas ir jāmaina. Protams, jārēķinās, ka visticamāk viņš nostāsies mātes pusē.
28.12.2016 14:41 |

Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Nu jā .. pēc pēdējiem komentāriem tā situācija šķiet daudz drūmāka, es arī ne ar ko tādu nesamierinatos (t)
28.12.2016 14:43 |

10 gadi
Reitings 626
Sāksim ar to, ka Tu esi lupata ne jau zem viņas kājām, bet zem vīrieša kājām.

un vīrietis ir lupata zem savas mātes kājām. rezultātā viņi abi ir lupatas zem tās sievietes kājām. :-D
labi, es tik tā, offtops.
šajā situācijā tik tiešām vīrietim ir jānoliek savu māti pie vietas, ja tas nenotiks - nekas, itin nekas nemainīsies, bet ja viņš to negrib/nevēlas darīt, tu neesi viņa prioritāte un punkts.
ir zināma situācija, kad puisis sastrīdējās ar visiem saviem radiem māsas kāzās, jo viens no viņa radiem pateica, ka tā puiša meitene ir kāzās nozagusi pieklājīgu naudas summu no kāzu dāvanām. aizdomu pamatā tikai tas faktors, ka puiša meitene ir ilgāku laiku stāvējusi pie dāvanu stūra. un viss. tas jau nekas, ka tur visi vakara gaitā ir kādu laiku stāvējuši. un visi radi, protams, piekrita cilvēkam, kas apvainoja meiteni. savukārt puisim bija vienalga, viņš ne mirkli nešaubījās par savas meitenes godprātību un uzreiz nolika visus radus pie vietas. cik sapratu, kontakts ar viņiem viņam ir zudis, bet vismaz meitene saprata un novērtēja, ka vīrietim viņa ir svarīga.
28.12.2016 14:43 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Es tur nebrauktu, viss.
28.12.2016 14:53 |

10 gadi
Reitings 626
varbūt tavam vīrietim vajag stimulu, lai viņš saņemtos un uzdrošinātos kaut ko pateikt savai mātei? varbūt viņš nesaprot, ka situācija nav īsti ok un neko tas patiesībā neatrisina, ka jūs tagad vienkārši nerunājat? tā ir problēmas nobremzēšana, nevis atrisinājums. es pat nezinu, varbūt muļķīgs ieteikums, bet varbūt iedod viņam palasīt šito diskusiju, pofig, ka viņam būs nepatīkami, varbūt sapratīs, kā TU jūties un ka tas nav ok?
28.12.2016 15:00 |

Reitings 7682
Izsauksu uguni, bet ec pec tik pretiga izgajiena brutali pasutitu to babu dirst. Lai pec tam sausminas, ka vinai bija taisniba, kada es cuka, to tik vinai vajag. Un tapat prcak dirst pasutitu to veci. Ka var kluset bridi kad tavu partneri uztaisa par idiotu?! Man tas nav saprotams. Vinam uzreiz vajadzeja matei pateikt lai parstaj, atvainojas. Ja nee, vina vinu vaits nerrdzes. Pretiga attieksme, jocigs vecis un kukku mutere.
28.12.2016 15:00 |

Reitings 7682
Vel velejos piebilst. Atver acis, tu esi lupata zem viriesa kajam. Mates attieksme ir tikai sekas, vina jut, ka to visu var atlauties. Nav bijusi reakcija no tava drauga puses. Sac kritiskak skatities uz jusu pasu attiecibam nevis iespringt uz maati.
28.12.2016 15:04 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits