pipejamzaaliite

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Bez gara ievada. Ka tad isti ir, zale (pipejama) ir slikta, loti slikta, looooti slikta? Vakar atklaju, ka tuva druska pipe. No vinas nekad, nekad to negaidiju. Mani jau tas neskar, bet vinai berns, virs un virs ir kategiriski pret, reizi nedela ievelk. Fuj! Man vienmer bija salidzinosi neitrala attieksme, bet sito negaidiju. Man ir sajuta, ka man atveras acis uz cilvekiem kuri ir mana dzive. Visu laiku tiek piespeletas taadas situacijas, gluzi ka filmas. Man apnik :( Nekas nav ta ka izskatas.
27.12.2016 13:59 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Ėsmu dzirdējusi kaut kur tādu lietu, ka tie cilvēki, kuri ļoti nosoda kaut ko - piemēram, alkoholu, vai nu paši ir uz to tendēti un noslēpj savas vēlmes iedzert vai viņiem bija kāda trauma uz to, piemēram, tēvs alkoholiķis/narkomāns.

Tā gan nav. Jā, mēdz būt arī tādi gadījumi, taču tas nenozīmē, ka tā ir absolūtā patiesība, kas izpildās 100% gadījumu vai vismaz vairāk, kā 50%.
28.12.2016 19:37 |

Reitings 7408
es tik tiešām pieturos pie tā, ka labāk happy appīpējušies rastamāni pa ielām staigā, nekā apdzērušies vai apnarkojušies agresīvi dozas meklētāji.

Cilvēkiem reibuma stāvoklī uz ielas vispār nebūtu jāatrodas, tā viņi apdraud gan sevi, gan citus. Un nav būtiski, kādā veidā viņi ir apreibinājušies.
Turklāt, tiem Taviem laimīgajiem uz to brīdi, kad viņi ir appīpējušies, analītiskā domāšana izzūd kā fīča. Šāds pīpmanītis ne vien nespēj atcerēties savu vārdu (Kas viņu vispār nesatrauc), viņš pilnīgi mierīgi var "izdomāt", taisni ejot, ka viņam tagad vajag pa kreisi, pagriezties un iet pa kreisi - pat tad, ja tur ir plata iela ar divām joslām katrā virzienā un intensīvu satiksmi. Ja viņš ar to analītiskās domāšanas trūkumu ir uz ielas, viņš ir mērkaķis ar granātu.
Tas, kas Tavās iedomās ir balts un pūkains (Vai tiešām tik ļoti pati ar to aizrāvusies?), lai Tavās iedomās arī tāds paliek. Ja zini mediķu un citu cilvēku, kam ikdienā jāsaskaras ar tiem Taviem "laimīgajiem", kāpēc propogandē kaut kādu mēslu? Tieši tāpēc jau alkohols un tabaka ir veikalos, bet marihuānas nav, ka nav viņa tik nekaitīga vai nekaitīgāka par alkoholu un tabaku.
28.12.2016 19:56 |

Reitings 2995
Reģ: 22.06.2016
Alexxa, pēc teksta par to, ka uzpīpējis cilvēks neatceras savu vārdu vai pēkšņi var aizet pa kreisi, nevis pa labi, es sapratu, ka nav vērts vairāk turpināt šo sarunu ;)
28.12.2016 20:18 |

Reitings 226
Reģ: 20.11.2016
Alexxa, pēc teksta par to, ka uzpīpējis cilvēks neatceras savu vārdu vai pēkšņi var aizet pa kreisi, nevis pa labi, es sapratu, ka nav vērts vairāk turpināt šo sarunu

Jāpiekrīt. Es nezinu, jūs apspriedāt vai neapspriedāt šādu faktu, jo visu diskusiju nelasīju, bet ir svarīgi, ko tu pīpē. Zāle no dīlera Vasjkas, kur patiesībā zāle atškaidīta ar spaisu (vai tml), atšķiras no īstas marihuānas. Varbūt no tās Vasjkas zāles patiešām tā "apdolbās", ka neatceras savu vārdu, bet no normālas "mantas" tā nevajadzētu būt.
28.12.2016 20:22 |

Reitings 2995
Nja, tādēļ arī nevēlos vairāk turpināt sarunu, jo saprotu, ka bezjēdzīgi. Nu nav tā, ka neatceras savu vārdu. Nav arī tā, ka puses neatšķir. Nav arī nekādi blackout vai kas tāds.
28.12.2016 20:27 |

Reitings 4197
Reģ: 16.09.2011
Katrs taču dara ko un kā grib. Un marihuAnna nav tik kaitīga kā cigaretes. Kkur pat bija raksts,ka marihuAnna ārstē vēzi un citas slimības,protams, pareizi to lietojot.
28.12.2016 20:30 |

Reitings 7408
Varbūt no tās Vasjkas zāles patiešām tā "apdolbās", ka neatceras savu vārdu, bet no normālas "mantas" tā nevajadzētu būt.

Nevajag nekādu Vasjku. THC - viela, ko satur marihuāna, atkarībā no cilvēka nervu sistēmas un kopējā veselības stāvokļa, ne tādus vien jociņus izspēlē. Reāli jums - zāles aizstāvēm - vajadzētu pāris dienas slimnīcā kādā pasēdēt, kur nonāk šitie te, tur bez nekādiem Vasjkām tie "laimīgie" ir tādi, ka baisi skatīties. Bet viņi paši jau to nezina un vēlāk neatcerās.
28.12.2016 20:33 |

Reitings 7408
Kkur pat bija raksts,ka marihuAnna ārstē vēzi un citas slimības,protams, pareizi to lietojot

Un vēl kaut kur bija rakstīts, ka 98% cilvēku, kas slimo ar vēzi, uzturā ir lietojuši burkānus.
28.12.2016 20:36 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Lieta jau tada, ka no rokas perkot, tu visbiezak nezini ko tu perc.
28.12.2016 20:47 |

Reitings 2995
alexxa nu un kā tu zini, kas tas nebija spaiss vai vēl kāds mēsls, ko tie trakie pīpēja? Nu nezini tu. Un nezin drošvien arī pats pīpētājs. Pietam, uz to daudzumu, cik mums te tie "trakie zāles pīpētāji", mani vairāk biedē alkoholiķi un HIV/AIDS slimnieki un heroīna lietotāji. Nevajag no mušas ziloni pūst un biedēt te ar pekstiņiem no šausmu stāstiniem par slimnīcām. Tu tā runā it kā mēs filmās tikai būtu redzējušas kā tās lietas notiek :)
28.12.2016 20:51 |

10 gadi
Reitings 2916
Reģ: 27.08.2009
It kā sāku kaut ko drukāt, bet tad sapratu, ka īsti nav jēgas. :D
Jocīgi, ka diskusijās par bērniem izskan frāzes kā "nedzemdējušās vispār varētu neizteikties", bet te tik kaismīgi savu kompetento viedokli izsaka dāmas, kas vispār labi ja zin, ka zāle ir zaļa, par redzēšanu dzīvē nerunāsim. Un spaisinieku pilnās slimnīcās visi ir zāles pīpētāji, jā, halucinācijas arī ir no zāles (varbūt sēnēm vai ripiņām, bet kas tad tur ko iedziļināties, viss viens). Un vēl te viens seksists katrā lapā komentē, ka sievietēm jau nu gan nevajadzētu to un šito. Nu ja, jo mūsu organisms ar trīs acīm un deviņām kājām ir tik baismīgi atšķirīgs no vīrieša, ka viens dūms un jāiet šopingā pēc zārka vai eksorcista..
Elizabete ++
28.12.2016 21:29 |

Reitings 3267
Reģ: 20.05.2016
so.so

Hmm, es būtu tas seksists? :D Es jau sākumā pateicu, ka konkrēti man tāda sieviete nebūtu vajadzīga. Man drīkst būt viedoklis par to, kas konkrēti man ir pieņemami, ne? :D
28.12.2016 21:39 |

Reitings 226
Es tomēr arī ļoti, ļoti stipri apšaubu tā fakta patiesumu, ka no normālas zāles kādam aizmirstas savs vārds. Es pieņemu, ka tā varētu būt, ja cilvēks pīpē nu tiešām katru dienu - varbūt, ar tādiem man nav bijusi darīšana; arī lietojot alkoholu katru dienu sāk rādīties baltas pelītes, pārmērības vienmēr ir sliktas. Bet ar brīvdienu zāles pīpētājiem (labas zāles, nevis kaktu zāles) man ir bijusi darīšana un tur tas efekts ne uz pusi nav tik liels un pavisam citā gultnē kā apraksta Alexxa.
Nezinu, par kādu slimnīcu tu runā, bet arī šo faktu es apšaubītu, jo tas, ka kāds cilvēks pasaka, ka viņš lietojis zāli, nenozīmē, ka viņš tiešām to lietojis, varbūt spaiss vai kas cits zāles aizsegā cilvēkam pašam to nezinot vai cilvēks apzināti melo, lai noslēptu lielākas narkotikas.
28.12.2016 21:52 |

Reitings 4197
Reģ: 16.09.2011
Un vēl kaut kur bija rakstīts, ka 98% cilvēku, kas slimo ar vēzi, uzturā ir lietojuši burkānus.

Ļoti interesanti.
28.12.2016 21:55 |

10 gadi
Reitings 2916
Reģ: 27.08.2009
Tu vari teikt, ka viņa nav tavā gaumē, tev ir visas tiesības uz savu gaumi. Pasaki un liecies mierā. Nevis pataisi savu gaumi par kaut kādu kritēriju, pēc kura sievietēm visā pasaulē jādzīvo, jo "īpaši jau nu sieviete" vai "kur nu vēl sieviete" tā taču nedara. Visām pasaules sievietēm tagad būtu jākaunas, jo tu viņas neprecētu? :D :D
28.12.2016 22:08 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Es tomēr arī ļoti, ļoti stipri apšaubu tā fakta patiesumu, ka no normālas zāles kādam aizmirstas savs vārds.
THC radītas psihozes varā ne ar tādiem vien šausmu stāstiem var saskarties. Alexxa nekādus brīnumus (diemžēl) neraksta. Saprotu, ka negribas ticēt... bet tā vietā, lai meklētu publikācijas, kā ''zālīte uzveica vēzi''.. iesaku aprunāties ar psihiatru par šiem drūmajiem gadījumiem..
28.12.2016 22:09 |

Reitings 226
cormeum, tev pašai ir tāda pieredze? Tev ļoti tuviem cilvēkiem, par kuriem esi 100% droša, ko tieši viņi ir lietojuši (jo pat draugi mēdz melot, par tādām lietām, jo īpaši, ja lietots kas smagāks, daudzi nelepojas)?
Droši vien atbilde uz abiem jautājumiem ir - nē. Turpretī man ir sava personīgā dzīves pieredze, uz kuras es balstos, nevis internetā izlasītā "marihuāna ir slikta".
.
Es neapšaubu, ka cilvēkiem, kuri ļoti daudz kaut ko (zāli, alkoholu, cigaretes) lieto, kaut kas slikts notiek, to jau teicu.
28.12.2016 22:16 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
marcy, man ir profesionālā pieredze, esmu strādājusi ar šādiem pacientiem. :)
28.12.2016 22:21 |

Reitings 226
Acute toxicity
There has never been a documented human fatality solely from overdosing on tetrahydrocannabinol. However, numerous reports have suggested an association of cannabis smoking with an increased risk of myocardial infarction (heart attack); however, oral administration does not have this effect. Information about the toxicity of THC is primarily based on results from non-human studies. The toxicity depends on the route of administration and the laboratory animal.

https://en.wikipedia.org/wiki/Tetrahydrocannabinol
28.12.2016 22:23 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
nevis internetā izlasītā "marihuāna ir slikta".

Un tajā pašā laikā tu izmanto internetu lai padarītu to labu. Tava personīgā pieredze ir tava personīgā pieredze, visi cilvēki nav kā tu un organismi ir dažādi.
https://en.wikipedia.org/wiki/Tetrahydrocannabinol
28.12.2016 22:26 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits