Ėsmu dzirdējusi kaut kur tādu lietu, ka tie cilvēki, kuri ļoti nosoda kaut ko - piemēram, alkoholu, vai nu paši ir uz to tendēti un noslēpj savas vēlmes iedzert vai viņiem bija kāda trauma uz to, piemēram, tēvs alkoholiķis/narkomāns.
es tik tiešām pieturos pie tā, ka labāk happy appīpējušies rastamāni pa ielām staigā, nekā apdzērušies vai apnarkojušies agresīvi dozas meklētāji.
Alexxa, pēc teksta par to, ka uzpīpējis cilvēks neatceras savu vārdu vai pēkšņi var aizet pa kreisi, nevis pa labi, es sapratu, ka nav vērts vairāk turpināt šo sarunu
Varbūt no tās Vasjkas zāles patiešām tā "apdolbās", ka neatceras savu vārdu, bet no normālas "mantas" tā nevajadzētu būt.
Kkur pat bija raksts,ka marihuAnna ārstē vēzi un citas slimības,protams, pareizi to lietojot
so.so
Un vēl kaut kur bija rakstīts, ka 98% cilvēku, kas slimo ar vēzi, uzturā ir lietojuši burkānus.
Es tomēr arī ļoti, ļoti stipri apšaubu tā fakta patiesumu, ka no normālas zāles kādam aizmirstas savs vārds.THC radītas psihozes varā ne ar tādiem vien šausmu stāstiem var saskarties. Alexxa nekādus brīnumus (diemžēl) neraksta. Saprotu, ka negribas ticēt... bet tā vietā, lai meklētu publikācijas, kā ''zālīte uzveica vēzi''.. iesaku aprunāties ar psihiatru par šiem drūmajiem gadījumiem..
Acute toxicity
There has never been a documented human fatality solely from overdosing on tetrahydrocannabinol. However, numerous reports have suggested an association of cannabis smoking with an increased risk of myocardial infarction (heart attack); however, oral administration does not have this effect. Information about the toxicity of THC is primarily based on results from non-human studies. The toxicity depends on the route of administration and the laboratory animal.
nevis internetā izlasītā "marihuāna ir slikta".
https://en.wikipedia.org/wiki/Tetrahydrocannabinol