Ai nu bet camooon, cigaretes ir kaitīgas, no tām mirst. Ir neskaitāmi pētījumi par to kaitīgumu un ne vienam tas nav nekāds noslēpums. Turklāt cigaretēm arī nav nekādas pizitīvas iedarbības uz organismu. Bet visi (es vispārinu) un neviens par to nešausminās.
tur kur iet 15. trolejbuss, tur ir tā saucamais "lubančiks", kur čigāni jau 20 gadus zaļo tirgo Brauc un pērc cik uziet! Nezinu gan vai var uzticēties šim avotam, bet šo man policista kungs pats ar savu muti teicis ir!
Man arī patīk pats process, sarunas labāk raisās. Varu ballītē izpīpēt 10, bet pēc tam gadu nepīpēt atkal.. ikdienā nepīpēju vispār, dažreiz elektronisko uzvelku, lai nobaudītu jaunu garšiņu, bet ļoti reti.Un kā tavas 10 parastās cigaretes ir labākas par 5 dūmiem marihuānas ballītes laikā?
Un kā tavas 10 parastās cigaretes ir labākas par 5 dūmiem marihuānas ballītes laikā?
Tur jau tā lieta, ka nav labākas. Parasti tomēr cilvēki iet apkārt kladzinādami cik ļoti tā marihuāna ir nekaitīka, sekas nav, visi laimīgi un mierīgi, utt. Tomēr tā tas arī nav. Tas, ka šīs sekas nav pieredzētas uz pašas ādas vai no malas redzētas,nenozīmē, ka tādas nav.Jautāju,jo pāris lapas atpakaļ šī te pati jaunkundze ir nobrēkusies,cik slikta ir marihuāna,bet redz pati velk parasto dūmu uz vella paraušanu.
Bet jāsaka, ka, pīpējot cigaretes, es citā realitātē nenonāku.Nevajag pīpēt mēslu,tad arī nenonāksi citā realitātē.